Welkom

Wat leuk dat u op aanraden van één van onze (allerleukste) klanten overweegt een rekening te openen. Wij bieden twee smaken: de ‘gewone’ beleggingsrekening en de pensioenrekening-beleggen. Hieronder lichten wij deze toe.

Meer pensioen? Zelf doen!

Meer pensioen? Zelf doen! Dan bent u niet afhankelijk van demografische of politieke grillen. Uw eigen pensioenpot, mét belastingvoordeel, waar niemand aan kan komen. Flink wat belastingvoordeel, trouwens. In ruil voor dat voordeel gelden wel wat spelregels van de Belastingdienst.

Beleggen met die pensioenrekening is heel simpel. Bij het openen kiest u welk deel van de inleg in aandelen en welk deel in obligaties wordt belegd. Daarna wordt elke euro die u naar de rekening overmaakt automatisch in aandelen van de 2.100 grootste beursgenoteerde bedrijven en in 1.700 verschillende obligaties wereldwijd belegd. Maar als u wilt, mag u altijd gratis switchen tussen al onze beleggingsfondsen.

Opent u een pensioenrekening via de onderstaande link? Dan belonen we u – en de vriend die u heeft aangedragen – daar graag voor. U ontvangt dan allebei €15 van ons.

heart_YELLOW

De beleggingsrekening

Onze beleggingsaanpak is wetenschappelijk: héél veel verschillende aandelen en obligaties, zo laag mogelijke kosten, blik op oneindig en je vooral niet laten leiden door sentimenten en gouden tips. Oersaai, maar heel effectief.

Daarnaast heeft u bij ons zeer lage kosten. Gratis switchen tussen alle aangeboden fondsen. Heeft u geen geld op de rekening, dan betaalt u ook geen kosten. Als u overlijdt, krijgen uw erfgenamen 100% van het geld. En u heeft in MijnBND altijd zicht op uw geld en het rendement.

Opent u een beleggingsrekening via de onderstaande link? Dan belonen we u – en de vriend die u heeft aangedragen – daar graag voor. U ontvangt dan allebei €15 van ons.