Steek je neus ook eens in pensioen

Toegegeven, we gaan best wel ver om je aandacht te krijgen. En nee, je krijgt niks gratis. Alleen gratis advies: don’t do drugs! En maak even een belafspraak zodat wij je kunnen helpen met sparen of beleggen voor later.

Geld voor later

Brand New Day is goed met geld voor later. En dat is belangrijk, want ieder klein beetje dat je nu opzijzet is straks een heleboel meer waard. Alleen waar en hoe begin je? Wij helpen je een handje.

 1  Pensioen

Of je nu in loondienst bent, werkgever of zzp’er bent: pensioen is de grootste valkuil van werkend Nederland. Enig idee hoe dat van jou ervoor staat? Laat ons je helpen, maak een gratis belafspraak.

 2  Vrij vermogen beleggen

Voor een willekeurig doel. Maar hoe werkt beleggen precies? Hoe zorg je ervoor dat je later eerder kan stoppen met werken, of dat droomhuis kan kopen? Heel eenvoudig. Gewoon even met ons bellen.

 3  Kinderen, een Eigen Huis

Een plek onder de zon. We willen het allemaal, maar het is niet gratis. Daarom kan je maar beter vroeg beginnen met sparen. En je raadt het al, wij helpen je graag met je keuzes

En nu?

Laat je gegevens achter, dan maken we een belafspraak met je. Kan ook ’s avonds, zo lang je maar een (beetje) nuchter bent. Als jij zorgt voor een relaxte omgeving en een laptop, hebben wij een helder verhaal en antwoord op al je vragen. Liever zelf doen? Je kunt ook zelf een rekening openen.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Liever zelf doen?

Kun je het wel alleen? Geen probleem.

Beleggingsrekening

Hetzelfde als je spaarrekening maar dan op basis van beleggingen? Open onze beleggingsrekening (gratis) en begin meteen!

Pensioenrekening

Nu al sparen voor je pensioen? Want hoe eerder je begint, hoe minder je hoeft in te leggen. Niet onbelangrijk, de Belastingdienst helpt je. Kosten? Eenmalig 45 euro voor het openen van de pensioenrekening-beleggen.

Kinderrekening

Geld opzij zetten voor je kind(eren)? Goed idee! Dat kan met onze kinderrekening je opent hem kosteloos. Het is overigens wel belangrijk dat je kindje al is geboren.

Liever sparen?

Ga je voor safe en kies je voor te sparen? Open dan onze spaarrekening, kosteloos en een “lekkere” variabele rente (0,10%).