Het Pensioenpakket

U wilt graag iets aan uw pensioen doen. Alleen de keuze tussen vrij beleggen, belastingvrij beleggen of misschien toch maar gewoon sparen, is nog niet makkelijk. Daarom hebben wij een Pensioenpakket, zodat u niet hóéft te kiezen. Al het gemak in 3 rekeningen, voor de prijs van 1.

Start direct

Heeft u al genoeg gehoord en wilt direct van start met een Pensioenpakket? Laat dan je gegevens achter en open een Pensioenrekening-beleggen. Wij openen daarna  automatisch een Pensioenrekening-sparen en een Beleggingsrekening voor u.

Of scroll verder voor meer informatie over de rekeningen.

  Pensioenrekening Beleggen

  Waarom een Pensioenrekening en geen gewone Beleggingsrekening? Omdat u met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

  In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat u per jaar mag storten (uw jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat u met pensioen gaat.

  lamp1_BLUE_D
  gift_balloons_BLUE_D

  Beleggingsrekening (vrij vermogen)

  Liever niet direct al uw geld geblokkeerd wegzetten maar wel alvast beleggen? Stort dan op u een Beleggingsrekening. U kunt hier geld op storten en weer van opnemen, zo vaak en zoveel u wilt.

  Pensioenrekening Sparen

  Heeft u nu of straks behoefte aan meer zekerheid? Stort dan op de Pensioenrekening Sparen. U behoudt of krijgt hetzelfde belastingvoordeel, alleen zonder risico’s. Zonder risico’s maar ook met beperkte opbouw: u krijgt een variabele rente van 0,30%.

  piggybank_BLUE_D

  Liever even bellen?

  Plan een date met onze Pensioen experts. Wij helpen u met al uw vragen en eventueel bij het openen van de rekening. Als u zorgt voor een kop koffie, laptop en een goede stoel, nemen wij contact op en nemen alles nog eens rustig met u door. Daarna meteen pakket afsluiten? Zo gepiept. Regelen we gelijk voor u.