Pensioen?

Als freelancer van YoungOnes ben je druk genoeg met nu. Later komt…later wel? Begrijpelijk: er is nu nog genoeg tijd om domme beslissingen te maken. Maar het liefst niét op financieel gebied.  Daarom kun je voor ‘later’ – of dat nu je pensioen is of de aankoop van je eerste huis –  heel gemakkelijk beleggen, en al met een klein bedrag per maand. Open je via YoungOnes een pensioen- of beleggingsrekening bij Brand New Day? Dan betaal je niet €45, maar €0 voor het openen van zo’n rekening.

hammer_GREEN

Beleggen voor later

Klinkt misschien spannend, is het niet. Ja, beleggen is gevaarlijk als je als een kip zonder kop je geld stopt in willekeurige bedrijven en volledig in paniek raakt bij dalende koersen. Maar niet als je het met beleid doet. En ja, ook dan kan je inleg (tijdelijk) minder waard worden. Maar als je gespreid inlegt, de tijd neemt en niet in paniek raakt als je geld een keer in waarde daalt, dan is beleggen helemaal niet zo spannend. Met dat gespreid inleggen helpen wij je. De rest moet je zelf doen.

Nu geld opzijzetten = later profiteren

Beleggen voor later doe je met onze beleggingsrekening. Zo’n rekening open je helemaal gratis en daarmee beleg je standaard in 2000 van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Apple, Microsoft en Amazon. Dus niet hopen dat je je geld in het juiste bedrijf stopt, maar gewoon beleggen in de hele markt. Met zo’n beleggingsrekening heb je alle vrijheid van de wereld: je kunt storten wanneer en hoeveel je wilt en kunt het geld op ieder moment weer opnemen.

graph_people_GREEN_D
piggybank_GREEN

Kijk je al reikhalzend uit naar je pensioen?

En wil je nu al geld opzijzetten voor die periode? Dan doe je dat met onze pensioenrekening. Het geld dat je op die rekening stort kun je niet zomaar opnemen: het staat dus echt vast tot je grijs en tevreden bent. Daartegenover staat wel flink wat belastingvoordeel: van de inleg die je op zo’n pensioenrekening doet, krijg je van de Belastingdienst namelijk een flink deel terug.

Het verschil tussen een
beleggingsrekening en
pensioenrekening?

De Beleggingsrekening

  • Zelf bepalen hoe vaak en hoe veel je inlegt.
  • Je kunt het geld (alles, of een deel daarvan) opnemen wanneer je wilt.
  • Géén belastingvoordeel.
  • Je belegt in indexfondsen en belegt daarmee automatisch in heel veel bedrijven tegelijkertijd.

De Pensioenrekening

  • Zelf bepalen hoe vaak en hoe veel je inlegt.
  • Een hoop belastingvoordeel: van de inleg die je doet, krijg je het jaar daarop een flink deel terug van de Belastingdienst.
  • Het geld op de rekening is geblokkeerd en echt bedoeld voor je pensioen: je kunt het dus niet zomaar opnemen.
  • Je belegt in indexfondsen en belegt daarmee automatisch in heel veel bedrijven tegelijkertijd.

Gratis openen

Wij openen die rekening(en) helemaal gratis voor je. Het enige wat jij hoeft te doen? Hieronder even een belafspraak maken. Bellen wij je op het gewenste moment even op en helpen we je op weg. Liever zelf doen? Da’s natuurlijk ook prima en doe je eenvoudig hieronder. Houd er dan wel even rekening mee dat je voor een pensioenrekening normaal €45 euro betaalt. Die schelden we natuurlijk kwijt als je na het openen van de rekening even een mailtje stuurt naar [email protected]

Liever zelf aan de slag?

Geen probleem. Hieronder open je eenvoudig jouw rekening naar keuze.

De beleggingsrekening

Meer lezen over onze beleggingsrekening én direct gratis openen?

De pensioenrekening

Direct geld opzij zetten voor je pensioen en profiteren van flink wat belastingvoordeel?

Tóch liever even contact?

Geen probleem. Stuur even een mailtje naar [email protected]