Hallo Tellow-ers

Goed dat je er bent. Je staat op het punt om, los van je administratie, ook te kiezen voor het grootste gemak in pensioen sparen. Maak hieronder direct een gratis telefonische afspraak met de Pensioendesk voor meer uitleg of scroll verder voor meer info over de mogelijkheden.

Speciaal voor Tellow-ers

Dankzij Tellow wordt pensioen opbouwen nog eenvoudiger. En goedkoper. Want los van een gratis afspraak met onze Pensioendesk, kunnen alle Tellow-ers bij ons ook gratis een Pensioenrekening openen. Dat wil zeggen dat wij de afsluitkosten van €45 niet in rekening brengen.

Plan daarom meteen een date…

Plan een date met onze Pensioendesk. Zij vertellen stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden tussendoor al je vragen. Daarna helpen we zo nodig nog even met het afsluiten en inrichten van de juiste rekening. Dus als jij een kop koffie, laptop en een luie stoel paraat hebt, doen onze experts de rest.

Liever zelf doen?

Kun je het wel alleen? Geen probleem.

Pensioenrekening

Beleggen voor je pensioen? Hoe eerder je begint, hoe minder je hoeft in te leggen. Niet onbelangrijk, de Belastingdienst helpt je. Kosten? Als Tellow-er hoef je de 45 euro voor het openen van de pensioenrekening-beleggen niet te betalen.

Sparen voor je grijze haren

Ga je voor safe en kies je voor sparen? Open dan onze pensioenrekening-sparen. De kosten? Als Tellow-er hoef je de 25 euro voor het openen van de rekening niet te betalen.

Beleggingsrekening

Hetzelfde als je spaarrekening maar dan op basis van beleggingen? Open onze beleggingsrekening (gratis) en begin meteen!

Kinderrekening

Geld opzij zetten voor je kind(eren)? Goed idee! Dat kan met onze kinderrekening je opent hem kosteloos. Het is overigens wel belangrijk dat je kindje al is geboren.

gift_balloons_YELLOW

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaar of beleggingsrekening? Omdat je met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan, zeker als je nog tientallen jaren te gaan hebt tot je pensioen!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel een paar spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat. In jouw pensioen gesprek kan je hier meer informatie over vragen.

De beleggingen

Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben om pensioen te sparen. Wij beleggen namelijk voor je. Daar heb jij geen omkijken naar. Wil je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kan altijd kosteloos jouw beleggingen inrichten zoals jij dat wilt.

stairs_YELLOWE