Je eigen pensioen, zo geregeld

Als freelancer heb je genoeg ballen in de lucht te houden. Je eigen klussen, eigen verzekeringen, eigen administratie, eigen… Je begrijpt ons. Wat je niet helemaal zelf hoeft te regelen: je pensioen. Daar helpen wij je bij.

Speciaal voor Jobner talent

Bij Brand New Day begrijpen we heel goed dat niemand erop zit te wachten om in zijn spaarzame vrije tijd bezig te zijn met zijn grijze haren. Maar we vinden het wel belangrijk dat iedereen – en freelancers in het bijzonder – later een beetje knap kan genieten van zijn grijze jaren.

Daarom bieden we je twee rekeningen aan: een pensioenrekening-beleggen en een ‘gewone’ beleggingsrekening. Stort je op de pensioenrekening? Dan hoef je over dat bedrag geen belasting te betalen, maar zet je het geld wel vast voor later. Nog geen zin om je geld direct vast te zetten?  Stort dan op je beleggingsrekening. Beide rekeningen zijn voor jou als Jobner talent kosteloos te openen. Scheelt toch al snel 45 euro. Lees hieronder hoe het werkt.

hammer_GREEN

Jaarruimte

Niet iedereen mag van de Belastingdienst profiteren van het belastingvoordeel dat bij zo’n pensioenrekening hoort. Alléén degenen die dat belastingvoordeel ook écht nodig hebben. Freelancers bijvoorbeeld, of mensen die te weinig pensioen opbouwen bij hun werkgever. Of en hoeveel je mag inleggen, verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van je jaarruimte: het bedrag dat je maximaal in één jaar mag inleggen op een pensioenrekening. Die jaarruimte wordt onder andere bepaald door het inkomen en de pensioenaangroei bij een werkgever. Hieronder bereken je eenvoudig jouw jaarruimte.

Bereken je jaarruimte

| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
Bereken uw jaarruimte
Uw jaarruimte is € 0.00 Stuur mij de uitkomst Deze berekening is een indicatie van uw jaarruimte. Voor de meest up-to-date berekening kunt u terecht bij de Belastingdienst. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Loader

Controleer het formulier en probeer het nog eens.

Het resultaat is verstuurd.

Terug naar het resultaat
1
stairs_GREEN

Vroeg beginnen loont

Hoe eerder je begint, hoe minder pensioenstress je later hebt. Dat is geen goedkoop marketingpraatje, maar echt waar. Als je nu begint, hoef je namelijk een stuk minder in te leggen voor een knap pensioeninkomen dan wanneer je over 10 of 20 jaar begint. Dat is al helemaal zo wanneer je belegt voor je pensioen: je inleg heeft dan langer de tijd om te renderen. Een ander voordeel van vroeg beginnen: nooit meer de gedachte dat je ‘eigenlijk iets voor je pensioen moet doen.’

Een rekening openen

We weten dat je het al druk genoeg hebt. En we weten ook dondersgoed dat je er niet per se warm van wordt je pensioen te gaan regelen. Daarom helpen wij je daarbij. Gewoon telefonisch, met een echt persoon aan de lijn. We beantwoorden je vragen, geven uitleg over beleggen (of sparen) voor je pensioen en – als je wilt – openen we direct zo’n rekening voor je. Geheel kosteloos, uiteraard. Pensioen voor eens en altijd van je to do-lijstje afstrepen? Plan hieronder meteen een belafspraak in. Bellen wij je op het gewenste tijdstip gewoon even op.

hearts_GREEN

Maak een belafspraak

De keuzes bespreken? Maak even een belafspraak, dan bellen wij wanneer het jou uitkomt en beantwoorden we al je vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.