Welkom!

En gefeliciteerd, u heeft een gloednieuwe rekening bij Brand New Day gekregen. Start hier direct met het activeren van deze rekening. Liever wat hulp? Scroll dan even naar beneden voor meer informatie of maak een belafspraak.

Speciaal voor u, van onze partner

U heeft dankzij één van de partners van Brand New Day dus een pensioenrekening gekregen. En dat is prettig, want daarom is deze rekening gratis voor u en bespaart u direct zo’n 50 euro. Dat is het eerste voordeel dat u in uw zak steekt. Bovendien is het openen van een andere spaar- of beleggingsrekening hierna helemaal gratis. Onze uitstekende service is dat trouwens ook.

Meer weten over deze producten of over uw gloednieuwe pensioenrekening? Check dan deze pagina verder of maak een gratis belafspraak met onze Informatiedesk.

Hulp bij activatie

Brand New Day is een bank. Dat zal u verder wat, maar dat betekent wel dat wij ons aan strikte wetten en regels moeten houden. En dat is maar goed ook, want die regels komen de veiligheid van uw geld en gegevens ten goede. Het betekent wel dat we u enkele vragen moeten stellen voor u de rekening kunt activeren. Vragen over uw belastingplicht bijvoorbeeld, of over uw tegenrekening. Het beantwoorden van die vragen kan enkele minuten in beslag nemen. Heeft u er wat hulp bij nodig? Kijk dan even op deze pagina.

lamp1_GREEN
hammer_GREEN

Jaarruimte

Niet iedereen mag van de Belastingdienst profiteren van het belastingvoordeel dat bij zo’n pensioenrekening hoort. Alléén degenen die dat belastingvoordeel ook écht nodig hebben. Freelancers bijvoorbeeld, of mensen die te weinig pensioen opbouwen bij hun werkgever. Of en hoeveel u mag inleggen, verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van uw jaarruimte: het bedrag dat u maximaal in één jaar mag inleggen op een pensioenrekening. Die jaarruimte wordt onder andere bepaald door het inkomen en de pensioenaangroei bij een werkgever. Hieronder berekent u eenvoudig uw jaarruimte.

Bereken uw jaarruimte

| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
Bereken uw jaarruimte
Uw jaarruimte is € 0.00 Stuur mij de uitkomst Deze berekening is een indicatie van uw jaarruimte. Voor de meest up-to-date berekening kunt u terecht bij de Belastingdienst. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Loader

Controleer het formulier en probeer het nog eens.

Het resultaat is verstuurd.

Terug naar het resultaat
1
stairs_GREEN

Vroeg beginnen loont

Hoe eerder u begint, hoe minder pensioenstress u later heeft . Dat is geen goedkoop marketingpraatje, maar echt waar. Als u nu begint, hoeft u namelijk een stuk minder in te leggen voor een knap pensioeninkomen dan wanneer u dat 10 of 20 jaar later doet. Dat is al helemaal zo wanneer u belegt voor je pensioen: uw inleg heeft dan langer de tijd om te renderen. Een ander voordeel van vroeg beginnen: nooit meer de gedachte dat u ‘eigenlijk iets voor uw pensioen moet doen.’

Een rekening openen

We weten dat u het al druk genoeg heeft. En we weten ook dondersgoed dat u er niet per se warm van wordt uw pensioen te gaan regelen. Daarom helpen wij u daarbij. Gewoon telefonisch, met een echt persoon aan de lijn. We beantwoorden uw vragen, geven uitleg over beleggen (of sparen) voor uw pensioen en – als u wilt – openen we direct een extra rekening voor je. Geheel kosteloos, uiteraard. Zit u met vragen? Plan dan hieronder meteen een belafspraak in. Bellen wij u op het gewenste tijdstip gewoon even op.

hearts_GREEN

Maak een belafspraak

Plan een belafspraak met onze experts van de Informatieservice. Zij vertellen stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al uw vragen. Daarna helpen ze zo nodig direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als u voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.