Staking? Winst!

Als u (een deel) van uw onderneming staakt of verkoopt, heeft u te maken met stakingswinst. Dat klinkt natuurlijk lekker, maar voor de berekening bestaan meer uitzonderingen dan regels. Daarom onze tip: bel uw boekhouder weer eens. Maar leest u zich vooral even in op de pagina hieronder.

Adviseur nodig?

Heeft u geen boekhouder of wilt u meer advies en begeleiding bij de staking van uw onderneming? Brand New Day werkt samen met een groot aantal advieskantoren. Daar zit er ongetwijfeld een van bij u in de buurt. Maak vrijblijvend een afspraak via onze adviseur zoeker.

hearts_GREEN
hammer_GREEN

Dus… staken?

Van uw onderneming dan. Dat levert (als het goed is) geld op. Maar hoeveel? En hoeveel mag u zelf op uw eigen rekening bijschrijven? De belastingdienst heeft weer geprobeerd het zo leuk mogelijk te maken. Maar of u het ook makkelijk vindt..

Liever even bellen?

Geen zin om de website van de Belastingdienst door te ploegen? Maak dan gewoon even (gratis) een afspraak met onze Informatieservice. Let wel op: wij geven u geen advies. Maar wij kunnen u zeker op weg helpen en het een en ander uitleggen of toelichten.