Jouw partner in pensioen

Je wilt het beste voor je werknemers. Dat ze hun financiële zaakjes op orde hebben. Ook straks, als ze stoppen met werken. Tegelijkertijd is er (nog) geen behoefte aan een traditionele pensioenregeling, maar wel om íéts regelen met natuurlijk de laagst mogelijke kosten. Dat begrijpen we heel goed. Als pensioenpartner helpen we uw werknemers om zelf hun pensioen te regelen of gelijk met een flexibele bedrijfspensioenregeling. Of u nu 2, 5 of 50 werknemers in dienst heeft: wij bieden voor ieder bedrijf een passend pensioenplan.

hearts_BLUE_L

Waarom Brand New Day?

Omdat we specialisten in pensioen zijn. We hebben inmiddels zo’n 10 jaar ervaring met pensioenproducten en weten als geen ander dat iedere klant zijn eigen wensenpakket heeft. Daarom bieden we een breed scala aan pensioenproducten aan.

Van een bedrijfspensioen tot individuele pensioenrekeningen. En we zijn ondernemers, net als jij. We rennen voor onze klanten, omdat we alleen dan de service kunnen bieden die we van onszelf zouden verwachten.

Wat houdt dat in, pensioenpartner zijn? 

Wij snappen dondersgoed dat iedere onderneming zijn eigen visie heeft op wat de best passende pensioenoplossing is. Wij gaan daarom graag in gesprek en bieden voor iedere onderneming, ongeacht de fase waarin het begeeft, de passende oplossing. Komt jouw bedrijf in een nieuwe fase? Dan kun je gemakkelijk switchen van pensioenoplossing.

hammer_BLUE_L

De partnerschappen

Je hebt drie mogelijkheden. En bepaalt zelf hoe je begint. Wij groeien hoe dan ook met jouw bedrijf mee.

 1  Particulier Basis Pensioenpartner

Jij regelt de informatie, je werknemer het pensioen. Je betaalt geen vaste kosten of periodieke bijdrage. De werknemer heeft met ons een vaste vraagbaak en persoonlijke begeleiding in opstarten van hun individuele pensioenrekening.

 2  Particulier Top Pensioenpartner

Jij betaalt een vast bedrag aan jaarlijkse servicekosten en kunt daardoor (onder andere) rechtstreeks storten naar het IBAN van jouw werknemers. Daarbij komen wij langs voor een workshop, heb je toegang tot een serviceportal en nemen wij uiteraard alle werknemers weer persoonlijk aan de hand om hun pensioenrekening in te richten.

 3  Bedrijfspensioenpartner

Jij neemt als werkgever een bedrijfspensioenregeling als arbeidsvoorwaarde, aangevuld met modules als arbeidsongeschikt en overlijden. Want ja, uit vele onderzoeken blijkt dat pensioen de belangrijkste secundaire arbeidsvoorde is voor werknemers. Dit kan al vanaf € 30 per werknemer per maand.

De brochure

Hoewel wij een groot aantal obstakels voor je uit de weg nemen, hoef je zeker niet over een nacht ijs te gaan. We willen je daarom aanraden om onze brochure eens door te nemen. Hierin gaan we dieper in op de kosten, de verschillende partnerschappen en – niet onbelangrijk – wat onze pensioenen jouw werknemers precies opleveren.

    Lees voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens ons privacystatement.

    In twijfel?

    Twijfel je over wat nu voor jouw bedrijf de beste oplossing is? Neem contact op met een pensioenadviseur.

    phone_BLUE_L