Overstappen met uw spaarrekening?

Op zoek naar een nieuwe plek voor uw spaargeld? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat ook van onze spaarrente niemand wild wordt: 0,01% per jaar. Maar voor de rente spaart niemand meer. Bij ons is sparen uiteraard wel gewoon helemaal gratis – en dat blijft het ook. Overstappen naar Brand New Day is bovendien een fluitje van een cent.

hammer_GREEN

De veiligheid van uw spaargeld

Wel zo belangrijk. Die spaarrentes leveren niets meer op, dus extra risico lopen is totaal onnodig. Bij Brand New Day zit het – tot een bedrag van €100.000 wel goed met uw spaargeld. Al uw gespaarde vermogen valt namelijk binnen het depositogarantiestelsel. Spaart u met uw partner? Dan bent u verzekerd tot een bedrag van €200.000.

Een kind kan de was doen

En, als kinderen een rekening bij ons zouden mogen openen, ook overstappen naar Brand New Day. Dat is namelijk hartstikke eenvoudig:

  • U opent bij ons een spaarrekening en krijgt meteen een eigen IBAN dat hoort bij die rekening
  • U boekt het geld direct van uw huidige spaarrekening over naar uw Brand New Day-IBAN
  • Binnen enkele uren staat het geld op uw nieuwe rekening

 

graph_people_GREEN_D
piggybank_GREEN

Direct een spaarrekening openen

Doet u bij ons helemaal gratis en in een paar minuutjes. Ja, serieus. Binnen vijf minuutjes bent u klaar.

Zitten de lage spaarrentes u tot hier?

En gaat u de komende jaren toch geen gebruik maken van uw spaargeld? Dan is beleggen misschien een optie voor u. En nee, beleggen is lang niet zo spannend als het klinkt en zeker niet te vergelijken met een bezoekje aan Holland Casino. Beleggen is eigenlijk heel saai, zeker bij Brand New Day. Maar – als u het een beetje slim aanpakt – wel effectief.

Sparen versus beleggen

Beleggen levert historisch een stuk meer rendement op dan sparen. Hoe zit dat precies?

Onze beleggingsrekening

Is gratis te openen en héél eenvoudig te gebruiken. We vertellen u er graag meer over.

Onze rendementen

We kunnen praten als brugman, maar onze rendementen vertellen een stuk meer.

Benieuwd naar wat anderen zeggen?

We weten dondersgoed dat we zonder tevreden klanten geen bestaansrecht hebben, en dus nemen we iedere klant heel serieus. Want alleen onze klanten mogen zeggen hoe goed wij het écht doen. Maar wat zeggen zij precies?

Benieuwd naar wat wij zelf te zeggen hebben?

Of heeft u zelf nog wat vragen over Brand New Day of onze spaarrekening? Die beantwoorden we heel graag voor u. Terwijl u rustig koffie drinkt of de was doet. Plan daarvoor hieronder even een belafspraak in, dan bellen we u even op het moment dat het u het beste uitkomt.