Gemakkelijk overstappen

We doen allemaal weleens iets waarvan we later spijt krijgen. Een veel te dure polis afsluiten, bijvoorbeeld. Gelukkig kunt u die door ons laten overboeken. Dat bespaart u namelijk straks een hoop geld.

Waarom overstappen naar Brand New Day?

Allereerst vanwege de kosten. Die zijn bij Brand New Day namelijk ongekend laag. En dat kan u op de lange termijn een hoop extra rendement opleveren. We zijn dus een prijsvechter, maar wél een prijsvechter met ongekende service. We bestaan inmiddels 11 jaar, en dat hadden we niet bereikt als we niet voor onze klanten zouden rennen. Dat rennen betaalt zich uit, want we beheren inmiddels zo’n 150.000 rekeningen en ongeveer 4,3 miljard euro vermogen voor onze klanten.

piggybank_BLUE_L

Onze overstapservice

Wilt u uw huidige lijfrentepolis of bankspaarproduct laten overboeken naar Brand New Day? Met onze overstapservice heeft u daar geen omkijken naar. Het enige wat u hoeft te doen is onze overstapbrief in te vullen en naar ons op te sturen: wij handelen vervolgens alles af met uw huidige partij en zorgen ervoor dat uw geld zo snel mogelijk bij Brand New Day staat.

De kosten

Boekt u een polis over naar een pensioenrekening-beleggen? En maakt u gebruik van onze handige overstapservice? Dan betaalt u ons eenmalig €199. Boekt u meerdere producten over of een product dat al een bankspaarproduct is of de einddatum heeft bereikt? Neem dan even contact met ons op. We kunnen de overstapkosten dan misschien corrigeren.

Overstappen naar een pensioenrekening-sparen? Dat is altijd helemaal gratis.

heart_BLUE_L

Afsluitkosten

Opent u een pensioenrekening bij ons? Dan betaalt u eenmalig een bedrag aan afsluitkosten, afhankelijk van het type rekening. Een pensioenspaarrekening kost €25, een pensioenrekening-beleggen €45. Deze kosten zijn eenmalig: u betaalt dus niets voor het openen van een rekening als u al zo’n zelfde rekening heeft. En opent u meteen meerdere rekeningen van hetzelfde type? Dan betaalt u uiteraard slechts eenmaal de afsluitkosten.

eggs_forks_BLUE_L

Sparen of beleggen

Boekt u een pensioenproduct over? Dan kunt u kiezen tussen een rekening op basis van beleggen of sparen. De kosten van sparen zijn simpel: die zijn er namelijk niet – de eenmalige afsluitkosten voor de pensioenrekening-sparen daargelaten. De kosten voor onze beleggingsproducten zijn ook simpel, maar vereisen wel iets meer toelichting.

Een belangrijke noot

Heeft u een heel oude polis of een wat ingewikkeld samengesteld product elders? Dan kan het zijn dat u bepaalde voorwaarden verliest bij een overstap naar Brand New Day. Laat ons bij twijfel daarom eerst even met u meekijken en upload uw product hieronder. Wij scannen het product gratis op een aantal belangrijke voorwaarden zoals aanvullende dekkingen, fiscale regimes, garanties en meer. Als we er uit zijn, nemen we uiterlijk binnen 5 werkdagen even telefonisch contact met u op voor toelichting. Meestal een stukje sneller, overigens.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Zit u nog met vragen?

U gaat natuurlijk niet over één nacht ijs bij het overboeken van uw polis en daar geven we u groot gelijk in. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u nog met vragen zit. Over de manier waarop we beleggen, bijvoorbeeld. Of over onze verschillende pensioenproducten. De antwoorden vindt u hieronder, al kunt u ons ook gewoon bellen op het nummer hierboven.

De pensioenrekening-beleggen

De naam zegt het al: onze pensioenrekening op basis van beleggen.

De pensioenrekening-sparen

Meer weten over sparen voor uw pensioen?

De veiligheid van uw geld

Mooie woorden bieden geen bescherming, goede regelingen wel. We hebben het voor u opgeschreven.

Wat gebeurt er bij overlijden?

U wilt er waarschijnlijk niet aan denken, maar wat gebeurt er met uw geld als u iets overkomt?

Uw polis overboeken?

Wilt u uw polis laten overboeken? Dan hoeft u alleen nog even te bepalen of u wilt gaan sparen of beleggen.