Overlijdensrisico- verzekering

Heeft u een hypotheek? Dan mag u hopelijk nog heel lang van uw huis genieten. Maar – we gaan uit van niet – áls er iets ergs gebeurt, dan wilt u uw nabestaanden goed achterlaten. Dat regelt u met een overlijdensrisicoverzekering. Let op: deze verzekering kunt u alleen afsluiten via een financieel adviseur.

Wie is Brand New Day?

Brand New Day is vermogensbeheerder, bank en verzekeraar. We helpen Nederlanders met vermogensopbouw voor later. Voor hun pensioen, hun kinderen of voor ieder ander willekeurig doel. En sinds 2013 zijn we ook verzekeraar. Behoorlijk veelzijdig dus, maar in alles even bevlogen. Dat merkt u ook als u klant bent bij ons, want we rennen on-Nederlands hard voor u.

Werkt dat ook een beetje? 

Wij van WC Eend advi… Nee. Alleen onze klanten mogen zeggen hoe goed we écht zijn.

Wat kunt u met onze
overlijdensrisicoverzekering?

We gaan er niet vanuit. Maar áls u vroegtijdig overlijdt en er een hypotheekschuld overblijft, dan wilt u dat uw nabestaanden niet financieel in de knoop komen te zitten. Daarvoor is de overlijdensrisicoverzekering. Als u zo’n verzekering afsluit en binnen de verzekeringstermijn komt te overlijden, dan ontvangen uw nabestaanden een vooraf afgesproken bedrag. In ruil daarvoor betaalt u een vaste premie. U kunt een verzekering op uw eigen leven afsluiten, maar ook op dat van anderen en het is mogelijk om maximaal 2 levens tegelijk te verzekeren. Blijft u gewoon leven binnen de verzekerde periode? Dan loopt de verzekering af en wordt er niets uitgekeerd. U kunt alleen een verzekering bij ons afsluiten als deze wordt gekoppeld aan een hypotheek.

piggybank_PURPLE

Wat kost het?

 

Voor de verzekering betaalt u een bedrag per maand of per jaar: de premie. Deze is onder andere afhankelijk van uw leeftijd én natuurlijk het bedrag waarvoor u verzekerd bent. De premie incasseren we altijd automatisch van uw rekening. Benieuwd naar de hoogte van uw premie? Het afsluiten van een verzekering is alleen mogelijk via een financieel adviseur. Neem daarom contact op met een adviseur voor het berekenen van de hoogte van uw premie.

Waarom een ORV bij Brand New Day?

  • Zeer lage kosten
  • Per maand opzegbaar
  • Gemakkelijk online af te sluiten
  • Een gegarandeerde uitkering bij overlijden

Heeft u al een ORV? Overstappen kan

U bespaart waarschijnlijk een hoop geld als u uw oude ORV opzegt en bij Brand New Day een nieuwe ORV afsluit. Let op:  zeg nooit uw oude ORV op voordat u de nieuwe ORV helemaal rond is.

heart_PURPLE
lamp1_PURPLE

Veelgestelde vragen

 

Wat is de maximale looptijd? Voor welk bedrag kunt u uzelf verzekeren? En wat is de opzegtermijn? De antwoorden op die vragen en meer hebben wij voor u in de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Vind een adviseur

Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering is alleen mogelijk via een financieel adviseur. Op zoek naar een betrouwbare adviseur? Wij kennen er nog wel een paar.