Overlijdensrisico- verzekering

Stel: u of uw partner overlijdt. Wilt u dan dat de achterblijvers geld krijgen om de hypotheek (deels) af te lossen? Sluit dan bij ons een overlijdensrisicoverzekering af. Dat is niet duur, via een financieel adviseur maakt u een berekening en kunt u de verzekering afsluiten.

Wat kunt u met onze overlijdensrisicoverzekering?

Met de overlijdensrisicoverzekering (‘ORV’) van Brand New Day regelt u dat de hypotheek met een bepaald bedrag wordt afgelost als iemand vóór een bepaalde datum overlijdt. In ruil daarvoor betaalt u een premie per maand. U kunt de verzekering afsluiten op één leven (bijvoorbeeld dat van u), maar ook op 2 levens (bijvoorbeeld dat van u én uw partner). Hopelijk overlijdt niemand! Dan loopt de verzekering af. Er wordt dan niks uitgekeerd. Slaat het noodlot toe? Dan regelt u met de ORV dat uw nabestaanden in ieder geval geen financiële zorgen over de hypotheek hebben.

Afsluiten?

Een berekening maken of de verzekering direct aanvragen? Dit doet uw financieel adviseur graag voor u. Heeft u geen adviseur? Zoek er dan één bij u in de buurt.

Meer lezen?

Benieuwd naar de productvoorwaarden van onze ORV?