Overlijdensrisico- verzekering

Stel dat u of uw partner overlijdt. Je moet er niet aan denken nee. Maar wilt u dat de achterblijver(s) geld krijgen om de hypotheek (deels) af te lossen? Sluit dan een overlijdensrisicoverzekering via een financieel adviseur af.

Wat kunt u met onze
overlijdensrisicoverzekering?

Met de overlijdensrisicoverzekering (‘ORV’) van Brand New Day regelt u dat de hypotheek met een bepaald bedrag wordt afgelost als iemand vóór een bepaalde datum overlijdt. In ruil daarvoor betaalt u een premie per maand. U kunt de verzekering afsluiten op één leven (bijvoorbeeld dat van u), maar ook op 2 levens (bijvoorbeeld dat van u én uw partner). Hopelijk overlijdt niemand! Dan loopt de verzekering af. Er wordt dan niks uitgekeerd. Slaat het noodlot toe? Dan regelt u met de ORV dat uw nabestaanden in ieder geval geen financiële zorgen over de hypotheek hebben. Onze overlijdensrisicoverzekering wordt altijd afgesloten via een financieel adviseur.

piggybank_PURPLE

Wat kost het?

Voor de verzekering betaalt u een bedrag per maand of per jaar: de premie. Deze is onder andere afhankelijk van uw leeftijd én natuurlijk van het bedrag dat uitgekeerd wordt. Uw adviseur kan u uw premie voor u berekenen. Deze premie incasseren wij automatisch van uw rekening.

Waarom een ORV bij Brand New Day?

  • Zeer lage kosten
  • Per maand opzegbaar
  • Gemakkelijk online af te sluiten
  • Een gegarandeerde uitkering bij overlijden

Heeft u al een ORV? Overstappen kan!

U bespaart waarschijnlijk een hoop geld als u uw oude ORV opzegt en bij Brand New Day een nieuwe ORV afsluit. Let op: zeg nooit uw oude ORV op voordat de nieuwe ORV helemaal rond is.

heart_PURPLE
lamp1_PURPLE

Veelgestelde vragen

Veel handige weetjes over onze ORV hebben wij voor u in de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Kenmerken en voorwaarden

Een overlijdensrisicoverzekering wordt altijd afgesloten via een financieel adviseur. Daarnaast moet u minstens 18 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Ook moet de verzekeringnemer een hypotheek hebben, want de ORV kan alleen worden afgesloten als deze gerelateerd is aan een hypotheek. Als u geen hypotheek hebt of dit niet wilt, is onze ORV niet geschikt voor u. Het verzekerde kapitaal van de ORV mag maximaal € 500.000 en anderhalf keer het bedrag van de gerelateerde hypotheek zijn. Alle kenmerken en details leest u in de voorwaarden van onze ORV en het Dienstverleningsdocument.

balloons_PURPLE