Onze kosten: laag en lekker duidelijk  

Geen irritante verrassingen dus. Geen kleine lettertjes. Geen ‘ai, heeft u de kosten op de zijkant van het papier niet gelezen?’ Onze kosten zijn laag, lekker duidelijk en passen op de helft van een bierviltje.

Waarom zijn lage kosten zo belangrijk? 

Lage kosten zijn enorm belangrijk. Aan een procentje minder kosten houdt u al snel zo’n 30% méér eindkapitaal over. Onze kosten zijn daarom ongekend laag. Dat is ons handelsmerk: we zijn een prijsvechter. Maar wel één met topdiensten.

Kostenoverzicht ZZP Pensioen

Beheerkosten

0,25%Servicekosten

50 euro per jaarStortingskosten

0,50% Eénmalig dus 5 euro kosten als u 1.000 euro stortIs het een overboeking?

Overboeken kost éénmalig maximaal 199 euro per polisAfsluitkosten

45 euro éénmalig Bij het openen van de rekening

Welke kosten betaal ik?

  • Beheerkosten

De beheerkosten van 0,25% per jaar betaalt u over het totale vermogen dat u in het fonds hebt belegd. De kosten worden binnen het beleggingsfonds in rekening gebracht. U krijgt er dus geen rekening voor.

  • Servicekosten

Omdat de beheerkosten voor de ZZP rekening lager zijn. Betaalt u 50 euro per jaar servicekosten. Betaalt u liever geen servicekosten? Geen probleem. U kunt dan ook onze pensioenrekening-beleggen openen. Hier betaalt u wel weer een hogere beheervergoeding.

  • Stortingskosten

Deze betaalt u éénmalig over elke geldstorting op uw rekening. Daarna betaalt u nooit meer transactiekosten… switchen tussen beleggingsfondsen en verkopen is altijd gratis en onbeperkt.

  • Afsluitkosten

Deze betaalt u éénmalig, bij het openen van een pensioenrekening-beleggen. Elke aanbieder is wettelijk verplicht om u deze ‘klantkosten’ apart in rekening te brengen. Opent u (nu of in de toekomst) een andere pensioenrekening? Dan hoeft u daarvoor géén afsluitkosten meer te betalen. Opent u de rekening via uw financieel adviseur? Dan betaalt u ook géén afsluitkosten.

Geen verrassingen achteraf

Een heleboel kosten die andere aanbieders soms wel in rekening brengen, kennen wij niet. U kunt het zo gek niet verzinnen of we regelen het graag voor u… zonder extra rekeningetje.

  • Geen vaste kosten (geen geld op de rekening, geen kosten)
  • Geen aan-, switch of verkoopkosten bij beleggingstransacties
  • Geen vertrekkosten
  • Alle wijzigingen zijn gratis (persoonlijke gegevens, instellingen van uw rekening)
  • Alle verzoeken zijn gratis (verpanding, extra rekeninghouder)
  • En hulp bij ellende is gratis (scheiden, overlijden, bewindvoering)
gift_balloons_YELLOW

Genoeg over kosten?

En beginnen met de opbouw van uw pensioen? Open binnen vijf stappen een rekening en laat ons weten dat u gebruik wilt maken van onze speciale kostenstructuur voor ZZP’ers.

Opent u de rekening liever met de hulp van een van onze medewerkers? Maak dan een belafspraak.