Onze kosten: laag en lekker duidelijk  

Geen irritante verrassingen dus. Geen kleine lettertjes. Geen ‘ai, heeft u de kosten op de zijkant van het papier niet gelezen?’ Onze kosten zijn laag, lekker duidelijk en passen op de helft van een bierviltje.

eggs_forks_YELLOW

Waarom zijn lage kosten zo belangrijk? 

Lage kosten zijn enorm belangrijk. Aan een procentje minder kosten houdt u al snel zo’n 30% méér eindkapitaal over. Onze kosten zijn daarom ongekend laag. Dat is ons handelsmerk: we zijn een prijsvechter. Maar wel één met topdiensten.

Kostenoverzicht ZZP Pensioen

Beheerkosten

0,25%Servicekosten

50 euro per jaarStortingskosten

0,50% Eénmalig dus 5 euro kosten als u 1.000 euro stortIs het een overboeking?

Overboeken kost éénmalig maximaal 199 euro per polisAfsluitkosten

45 euro éénmalig Bij het openen van de rekening

Welke kosten betaal ik?

  • Beheerkosten

De beheerkosten van 0,25% per jaar betaalt u over het totale vermogen dat u in het fonds hebt belegd. De kosten worden binnen het beleggingsfonds in rekening gebracht. U krijgt er dus geen rekening voor.

  • Servicekosten

Omdat de beheerkosten voor de ZZP rekening lager zijn. Betaalt u 50 euro per jaar servicekosten. Betaalt u liever geen servicekosten? Geen probleem. U kunt dan ook onze pensioenrekening-beleggen openen. Hier betaalt u wel weer een hogere beheervergoeding.

  • Stortingskosten

Deze betaalt u éénmalig over elke geldstorting op uw rekening. Daarna betaalt u nooit meer transactiekosten… switchen tussen beleggingsfondsen en verkopen is altijd gratis en onbeperkt.

  • Afsluitkosten

Deze betaalt u éénmalig, bij het openen van een pensioenrekening-beleggen. Elke aanbieder is wettelijk verplicht om u deze ‘klantkosten’ apart in rekening te brengen. Opent u (nu of in de toekomst) een andere pensioenrekening? Dan hoeft u daarvoor géén afsluitkosten meer te betalen. Opent u de rekening via uw financieel adviseur? Dan betaalt u ook géén afsluitkosten.

Geen verrassingen achteraf

Een heleboel kosten die andere aanbieders soms wel in rekening brengen, kennen wij niet. U kunt het zo gek niet verzinnen of we regelen het graag voor u… zonder extra rekeningetje.

  • Geen vaste kosten (geen geld op de rekening, geen kosten)
  • Geen aan-, switch of verkoopkosten bij beleggingstransacties
  • Geen vertrekkosten
  • Alle wijzigingen zijn gratis (persoonlijke gegevens, instellingen van uw rekening)
  • Alle verzoeken zijn gratis (verpanding, extra rekeninghouder)
  • En hulp bij ellende is gratis (scheiden, overlijden, bewindvoering)
gift_balloons_YELLOW

Genoeg over kosten?

En beginnen met de opbouw van uw pensioen? Open binnen vijf stappen een rekening en laat ons weten dat u gebruik wilt maken van onze speciale kostenstructuur voor ZZP’ers.

Opent u de rekening liever met de hulp van een van onze medewerkers? Maak dan een belafspraak.