Kinderrekening openen

Via onderstaand formulier kunt u een kinderrekening bij ons aanvragen. U ontvangt direct na het invullen van het formulier een bevestigingsmail met de vervolgstappen voor het openen van deze rekening.

Kinderrekening openen in 3, 2, 1

Het aanvragen van een kinderrekening gaat tijdelijk iets anders dan u (wellicht) van ons gewend bent. Vandaar dat wij dit hier even voor u op een rijtje zetten.

 1  Aanvraagformulier

U kunt hieronder direct de gegevens van uw kind achterlaten. Wij voegen deze later toe aan uw nog te openen beleggingsrekening.

 2  Beleggingsrekening?

Ja, u leest het goed. U wordt na het invullen van het formulier direct doorgestuurd om een nieuwe beleggingsrekening op uw eigen naam te openen. Hier voegen wij dan binnen 3 werkdagen uw kind aan toe. De beleggingsrekening wordt dan automatisch een kinderrekening. We zijn meestal een stuk sneller dan die drie werkdagen, trouwens. Maar we zijn liever te vroeg dan te laat.

 3  Activeer de rekening

Zodra wij uw kind aan de rekening hebben toegevoegd, ontvangt u van ons weer een bericht. Hierna hoeft u alleen nog één keer in te loggen om de aanvullende voorwaarden van de Kinderrekening te accepteren. Alvast lezen? U vindt ze hier.

Contactgegevens
Gegevens kind
Dit vragen wij u omdat de wet zegt dat alleen de wettelijk vertegenwoordiger (ouder, voogd) de rekening voor het kind mag openen.
Uw kind is US person indien het kind geboren in de Verenigde Staten of een Amerikaanse staatsburger is.