Kinderrekening openen

Via onderstaand formulier kunt u een kinderrekening bij ons aanvragen. U ontvangt direct na het invullen van het formulier een bevestigingsmail met de vervolgstappen voor het openen van deze rekening.

Kinderrekening openen in 3, 2, 1

Het aanvragen van een kinderrekening gaat tijdelijk iets anders dan u (wellicht) van ons gewend bent. Vandaar dat wij dit hier even voor u op een rijtje zetten.

 1  Aanvraagformulier

U kunt hieronder direct de gegevens van uw kind achterlaten. Wij voegen deze later toe aan uw nog te openen beleggingsrekening.

 2  Beleggingsrekening?

Ja, u leest het goed. U wordt na het invullen van het formulier direct doorgestuurd om een nieuwe beleggingsrekening op uw eigen naam te openen. Hier voegen wij dan binnen 3 werkdagen uw kind aan toe. De beleggingsrekening wordt dan automatisch een kinderrekening. We zijn meestal een stuk sneller dan die drie werkdagen, trouwens. Maar we zijn liever te vroeg dan te laat.

 3  Activeer de rekening

Zodra wij uw kind aan de rekening hebben toegevoegd, ontvangt u van ons weer een bericht. Hierna hoeft u alleen nog één keer in te loggen om de aanvullende voorwaarden van de Kinderrekening te accepteren. Alvast lezen? U vindt ze hier.

De Brand New Day Kinderrekening mag alleen door de wettelijk vertegenwoordiger geopend worden. Uiteraard kunt u wel voor uzelf een rekening openen bij ons.
De kinderrekening is voor alle kinderen tot 16 jaar. Mocht uw kind ouder zijn dan 16 jaar dan is het mogelijk om een beleggingsrekening op uw eigen naam te openen.
Wij zijn verplicht het BSN van uw kind te administreren. Wanneer uw kind niet beschikt over een BSN is het helaas niet mogelijk om een kinderrekening te openen. Uit veiligheidsoverweging vragen we het BSN niet op in dit formulier. We sturen u hier binnen enkele werkdagen na het openen van de rekening een e-mail over met een verdere uitleg. Eventueel kunt u het BSN van uw kind alvast via het bij ons bekende e-mailadres en onder vermelding van de naam en geboortedatum doorgeven via [email protected]
Uw kind is US Person als hij of zij Amerikaans staatsburger is. Dat is bijvoorbeeld het geval als uw zoon of dochter geboren is in de Verenigde Staten. Het is als US Person niet mogelijk om klant te worden bij Brand New Day.
EER staat voor European Economics Region. Als u buiten deze regio woonachtig en/of belastingplichtig bent dan is het helaas niet mogelijk om een kinderrekening te openen.