Kinderrekening openen

Via onderstaand formulier kunt u een kinderrekening bij ons aanvragen. U ontvangt direct na het invullen van het formulier een bevestigingsmail met de vervolgstappen voor het openen van deze rekening.

Ouders opgelet

We willen natuurlijk alleen het beste voor uw oogappeltje(s), daarom gaat dit proces tijdelijk iets anders dan u van ons gewend bent. Iets omslachtiger dan gewenst en iets meer papierwerk dan gehoopt. Alles voor de privacy, vandaar dat wij dit hier even voor u op een rijtje zetten. 

 

 1  Aanvraagformulier

U kunt hieronder direct de gegevens van uw kind achterlaten. Na het invullen wordt u doorgestuurd om een nieuwe beleggingsrekening op uw eigen naam te openen.  

  

 2  Beleggingsrekening?

Als u de rekening(en) heeft geopend op uw eigen naam hebben wij dit ingevulde formulier (per kind) van u nodig. Deze voegt u toe in MijnBND of mailt u naar [email protected]Weer een formulier? Ja jammer genoeg wel, maar strikt noodzakelijk voor het definitief openen van de rekening op naam van uw kind. Zonder dit formulier kunnen wij helaas niet voor u verder. 

 3  Activeer de rekening

Als wij de gegevens hebben ontvangen voegen wij binnen 3 werkdagen uw kind toe aan de beleggingsrekening. Deze rekening wordt dan automatisch een kinderrekening. We zijn meestal een stuk sneller dan die drie werkdagen trouwens. Maar we zijn liever te vroeg dan te laat. Zodra wij uw kind aan de rekening hebben toegevoegd, ontvangt u van ons een bericht. Geen zorgen, geen formulier ditmaal alleen een link om de aanvullende voorwaarden van uw kinderrekening te accepteren. Alvast lezen? U vindt ze hier.       

De Brand New Day Kinderrekening mag alleen door de wettelijk vertegenwoordiger geopend worden. Uiteraard kunt u wel voor uzelf een rekening openen bij ons.
De kinderrekening is voor alle kinderen tot 16 jaar. Mocht uw kind ouder zijn dan 16 jaar dan is het mogelijk om een beleggingsrekening op uw eigen naam te openen.
Wij zijn verplicht het BSN van uw kind te administreren. Wanneer uw kind niet beschikt over een BSN is het helaas niet mogelijk om een kinderrekening te openen. Uit veiligheidsoverweging vragen we het BSN niet op in dit formulier. We sturen u hier binnen enkele werkdagen na het openen van de rekening een e-mail over met een verdere uitleg. Eventueel kunt u het BSN van uw kind alvast via het bij ons bekende e-mailadres en onder vermelding van de naam en geboortedatum doorgeven via [email protected]
Uw kind is US Person als hij of zij Amerikaans staatsburger is. Dat is bijvoorbeeld het geval als uw zoon of dochter geboren is in de Verenigde Staten. Het is als US Person niet mogelijk om klant te worden bij Brand New Day.
EER staat voor European Economics Region. Als u buiten deze regio woonachtig en/of belastingplichtig bent dan is het helaas niet mogelijk om een kinderrekening te openen.