Hypotheekrekening

Wilt u een polis (of rekening) voor de aflossing van uw hypotheek overboeken naar Brand New Day? En wilt u beleggen? Dan openen wij een hypotheekrekening voor u. Direct overboeken? Maak dan een belafspraak met onze informatieservice.

Wat kan ik met zo’n hypotheekrekening?

Uw bestaande hypotheekrekening (BEW, SEW, KEW) voortzetten. Het geld dat u op de rekening stort, wordt automatisch belegd in de fondsen zoals u deze heeft gekozen. En met het geld op de rekening lost u later, uw hypotheek af.

balloons

De Belastingdienst helpt een handje

En dat is een groot voordeel. Want als u meer dan €30.846 (2020) aan vrij vermogen hebt – of samen met uw partner €61.692 – hoeft u niet elk jaar vermogensrendementsheffing over het geld op uw rekening te betalen. Daardoor heeft u meer geld over voor het aflossen van uw hypotheek. In ruil voor dat voordeel gelden er wel regels…

De spelregels

In ruil voor belastingvoordeel stelt de Belastingdienst een paar voorwaarden:

  • U moet een hypotheekschuld hebben
  • U moet het geld gebruiken voor de aflossing van uw hypotheek
  • Er gelden maximale bedragen die u mag opbouwen
  • Er is een 1-op-10 regel voor de inleg
  • Er is een maximale looptijd
gift_balloons_YELLOW

Ongekend lage kosten

Een hypotheekrekening met belastingvoordeel mag niet meer nieuw worden geopend. Maar een bestaande polis of rekening overboeken, is wél mogelijk! Waarom u dit zou doen? Omdat Brand New Day erg voordelig is.

45 euro
Afsluitkosten

Voor het openen van een rekening betaal je eenmalig 45 euro.


0.50%
Stortingskosten

Per storting betaal je een bijdrage van 0.50%.


0.59%
Beheerkosten

Dit zijn de jaarlijks terugkerende kosten van onze standaardfondsen.

Onze fondsen

Bij Brand New Day belegt u in indexfondsen. U kunt hierbij kiezen tussen aandelen- en obligatiefondsen. In welk fonds u belegt, bepaalt u zelf. U zit overigens niet aan die keuze vast. U mag altijd gratis switchen tussen alle fondsen.

graph_people_YELLOW

Overboeken?

Wilt u uw hypotheekrekening overboeken naar Brand New Day? Neem dan contact op met onze informatieservice. Zij zoeken uit of u uw bestaande polis of rekening kunt overboeken, helpen met het openen van de rekening en leggen het overstapproces uit.

U kunt de informatieservice bereiken via 020 75 85 300 of info@brandnewday.nl.

Meer informatie?

Om de rekening te openen, moet u minimaal 18 jaar oud zijn en een eigen woning schuld hebben. Voor dit product kunt u in het documentencentrum de essentiële beleggersinformatie van de Brand New Day fondsen, de productvoorwaarden Aflossing Eigenwoningschuld, de voorwaarden van het Paraplufonds en Paraplufonds I en het Prospectus & Prospectus I nalezen.

Risico indicator AFM risico 3-4-5
heart