Gouden handdruk

Wilt u een polis (of rekening) met uw gouden handdruk (ontslagvergoeding) overboeken naar Brand New Day? Dan openen wij een gouden handdruk-rekening voor u. Direct overboeken? Maak dan een belafspraak met onze informatieservice.

Wat kan ik met zo’n gouden handdruk?

Uw bestaande ontslagvergoeding voortzetten. Het geld dat u naar de rekening over laat maken, wordt automatisch belegd in de fondsen zoals u deze heeft gekozen. En met het geld op de rekening koopt u voor uw AOW leeftijd, een uitkering aan.

balloons

De Belastingdienst helpt een handje

En dat is een groot voordeel. Want als u meer dan €30.846 (2020) aan vrij vermogen hebt – of samen met uw partner €61.692 – hoeft u niet elk jaar vermogensrendementsheffing over het geld op uw rekening te betalen. Daardoor heeft u meer geld over voor later. In ruil voor dat voordeel gelden er wel regels…

De spelregels

In ruil voor belastingvoordeel stelt de Belastingdienst een paar voorwaarden:

  • U mag niet bijstorten op de rekening
  • U dient voor uw AOW leeftijd een uitkering aan te kopen
  • De minimale uitkeringsduur is afhankelijk van uw leeftijd
  • U bepaalt waar u de uitkering aankoopt
gift_balloons_YELLOW

Ongekend lage kosten

Een gouden handdruk mag niet meer nieuw worden geopend. Maar een bestaande polis of rekening overboeken, is wél mogelijk! Waarom u dit zou doen? Omdat Brand New Day erg voordelig is.

45 euro
Afsluitkosten

Voor het openen van een rekening betaal je eenmalig 45 euro.


0.50%
Stortingskosten

Per storting betaal je een bijdrage van 0.50%.


0.59%
Beheerkosten

Dit zijn de jaarlijks terugkerende kosten van onze standaardfondsen.

Onze fondsen

Bij Brand New Day belegt u in indexfondsen. U kunt hierbij kiezen tussen aandelen- en obligatiefondsen. In welk fonds u belegt, bepaalt u zelf. U zit overigens niet aan die keuze vast. U mag altijd gratis switchen tussen alle fondsen.

graph_people_YELLOW

Overboeken?

Wilt u uw gouden handdruk of polis overboeken naar Brand New Day? Neem dan contact op met onze informatieservice. Zij zoeken uit of dit mogelijk is, helpen met het openen van de rekening en leggen het overstapproces uit. U kunt de informatieservice bereiken via 020 75 85 300 of plan een afspraak in.

Meer informatie?

Om de rekening te openen, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Voor meer informatie over dit product kunt u in het documentencentrum het essentiële informatiedocument, de essentiële beleggersinformatie van de Brand New Day fondsen, de productvoorwaarden Gouden Handdruk, de voorwaarden van het Paraplufonds en Paraplufonds I en het Prospectus & Prospectus I nalezen.

Risico indicator AFM risico 3-4-5
heart