Identificatie nieuwe zakelijke klanten

U heeft een zakelijke rekening geopend. Dat betekent (helaas) dat wij iets meer aandacht moeten besteden aan uw identificatie dan normaal. Om het ons en uzelf zo makkelijk mogelijk te maken, willen we u vragen het onderstaande formulier in te vullen. Hierna gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw identificatie.

Formulier zakelijke identificatie 

Basisgegevens organisatie
Belangrijk: als u dit formulier invult namens een filiaal van een buitenlandse organisatie, vermeld dan hier de gegevens van dat filiaal.

Begrippenlijst
Wij hebben voor het invullen van deze vragenlijst een begrippenlijst samengesteld.
Vestigingsadres
Algemene vragen over organisatie
Let op! De rekening moet geopend worden door degene die de rekening gaat beheren.
Let op! U kunt alleen een zakelijke rekening openen bij Brand New Day als er één aandeelhouder is. Die aandeelhouder moet ook de beheerder van de rekening zijn. Voor een BV met meerdere aandeelhouders kunt u bij ons helaas niet terecht.
Let op! De bestuurder moet ook enig aandeelhouder en de beheerder van de rekening zijn.
Denk aan iemand die in de praktijk veel zeggenschap heeft, of iemand met bijzondere zeggenschap over het vermogen van de rechtspersoon. Bekijk ook de begrippenlijst.
Fiscaal vestigingsland van de organisatie

De Nederlandse wet vereist dat wij aan al onze klanten vragen in welke landen zij belastingplichtig zijn. Dit geldt ook voor organisaties die klant zijn bij Brand New Day. Is uw organisatie belastingplichtig in het buitenland? Dan is uw organisatie fiscaal inwoner van het betreffende land.


Belangrijk:

Een organisatie kan fiscaal gevestigd zijn in meerdere landen, maar is ten minste in één land fiscaal gevestigd. Als u dit formulier invult namens een filiaal van een buitenlandse organisatie, vermeld dan hier de gegevens van de organisatie waarvan het filiaal deel uitmaakt.

Bekijk ook de begrippenlijst.
Bekijk ook de begrippenlijst.
Bekijk ook de begrippenlijst.
Click or drag a file to this area to upload.
Let op! Aanvullend dient u ook een centstorting te doen vanaf de zakelijke rekening. Dit doet u in MijnBND onder 'Kies een tegenrekening'. Toegestane bestandsvormen: .jpg, .jpeg, .gif, .pdf of png.
Click or drag a file to this area to upload.
Let op! Aanvullend dient u ook een centstorting te doen vanaf de privé-rekening. Dit doet u in MijnBND onder 'Identificatie verifiëren'. Toegestane bestandsvormen: .jpg, .jpeg, .gif, .pdf of png
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Toegestane bestandsvormen: .jpg, .jpeg, .gif, .pdf of png
Verklaring en ondertekening
Bekijk ook de begrippenlijst.
Uw gegevens