apple blue

Eenvoudig betalen via zakelijke incasso

Eenvoudig betalen via zakelijke incasso

 Heb je het bedrijfspensioen geregeld bij Brand New Day? Gefeliciteerd en welkom. Je legt nu pensioenpremie in voor jouw werknemers. Deze premie incasseren we via een zakelijk incasso. Je leest hieronder wat je daarvoor moet regelen, wat de voordelen zijn en enkele tips voor een goede verwerking.

Hoe regel je zakelijke incasso?

Nadat de offerte is getekend, ontvang je veel informatie van ons. Misschien is het niet helemaal duidelijk wat je precies moet doen. Daarom leggen we in drie stappen uit wat je moet regelen om de pensioenpremie voor jouw werknemers te betalen via een zakelijke incasso.

  1. Vul het machtigingsformulier in en stuur dit formulier naar Brand New Day ([email protected]).
  2. Vul het standaard registratieformulier van je bank in. Stuur dit formulier vervolgens per post of e-mail naar je bank. Het kan ook zijn dat je dit eenvoudig kan regelen via online bankieren. De werkwijze hiervan verschilt per bank.
  3. Als deze twee formulieren succesvol zijn ontvangen door Brand New Day en jouw bank, mogen wij de maandelijkse premie incasseren van je opgegeven bankrekening.

Let op! De formulieren moeten worden ondertekend door een tekeningsbevoegd persoon binnen jouw bedrijf. Heb je deze formulieren niet? Dan kan je die bij ons opvragen.

Tips voor een goede verwerking van de zakelijk incasso

Wij incasseren maandelijks aan het einde van de maand. Het kan zijn dat de incasso op dat moment alsnog mis gaat. Hoe dat kan? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Om je te helpen, geven we je wat tips:

  • Zorg voor voldoende saldo op je bankrekening;
  • Zorg voor een ruim limiet op de hoogte van het incasso bedrag. Dit is belangrijk bij bijvoorbeeld uitbreiding van jouw personeel;
  • Regel ruim op tijd de machtiging en het registratieformulier bij jouw bank.

Kan ik ook op een andere wijze betalen?

Het is niet standaard, maar we kunnen in overleg kiezen voor een andere betaalwijze. Je kan de facturen dan betalen door handmatige overboekingen. Dit is buiten het geautomatiseerde proces om en daarom vragen we hiervoor een vergoeding. Extra werkzaamheden leveren extra kosten op. Wij rekenen € 50 per maand. Deze kosten worden per kwartaal vooruit in rekening gebracht. Kies je later alsnog voor zakelijke incasso? Geen probleem. De kosten worden meteen stopgezet.

Let op: Als de zakelijke incasso na drie keer niet succesvol is, worden deze extra kosten ook in rekening gebracht.

We helpen je graag

Heb je na het lezen nog vragen over het regelen van de zakelijke incasso? Mail gerust naar [email protected] of bel 020 – 75 85 360.