apple blue

En de winnaar is…

En de winnaar is…

Nu al bezig zijn met later. Véél later zelfs, want pensioen ligt vaak nog jaren voor ons. Dat het belangrijk is, snappen we wel. Het probleem is dat we vaak te laat écht gaan nadenken over ons pensioen. Bij Brand New Day willen we klanten zo vroeg mogelijk actief bij hun pensioen betrekken. Daarom organiseerden we deze zomer een actie voor onze klanten waarbij ook nog wat te winnen viel. Nieuwsgierig naar deze actie?

Een winactie voor onze klanten

Deze winactie deden we niet zomaar. Sinds een paar maanden kunnen klanten op MijnBND online in drie stappen extra inleggen voor later. Een nieuwe mogelijkheid waar we onze klanten over wilden informeren. Dat kan met een standaard nieuwsbrief, maar we wilden het graag anders doen, zoals dat past bij Brand New Day.

Samenwerking met een mooie klant

Pensioen trekt niet meteen veel interesse. We doen zoveel mogelijk om onze klanten actief te betrekken bij hun pensioen. Daarom trokken we deze zomer de stoute schoenen aan en vroegen we onze pensioenklant Big Green Egg om ons te helpen met een winactie. Zij boden aan om een Big Green Egg MiniMax kooktoestel beschikbaar te stellen voor de winnaar. Een mooie samenwerking!

We stuurden een e-mail met informatie over het online extra inleggen voor later én de mogelijkheid om een Big Green Egg te winnen. Ruim 10% van al onze klanten die pensioen opbouwen via hun werkgever deden mee. Ter vergelijking: aan de meeste mailings doet zo’n 2 tot 4% van de deelnemers mee. De interesse was gewekt!

Een enorme piek op MijnBND

Leuk die interesse, maar het gaat ons vooral om de informatie die onze klanten over pensioen krijgen. Na het aanmelden ontvingen onze klanten een e-mail met meer informatie over de nieuwe mogelijkheid op MijnBND. Voor veel klanten was dit het moment om ons te bellen, een mailtje te sturen of in te loggen op hun online omgeving. Door de winactie kregen veel klanten meer inzicht in hun pensioen en hun toekomstige financiële situatie.

En de winnaar van de Big Green Egg dan?

Die maakten we vlak na de actie bekend door een loting tussen alle deelnemers. Larissa Huijsmans van TOPdesk was de gelukkige. En omdat de Big Green Egg vooral een manier was om de interesse te wekken, verrasten we haar ook een gratis adviesgesprek van pensioenadviseur Het Pensioenbureau. Zo kan zij actief aan de slag gaan met haar pensioen!

winnaar pensioen extra topdesk