Wat als Brand New Day PPI failliet gaat?

We gaan niet failliet. Dat weten we zeker.

Toch begrijpen we dat je ons niet alleen op onze blauwe ogen gelooft. Mooie woorden bieden geen bescherming, harde garanties wel. We vertellen je graag wat er gebeurt met je opgebouwde pensioen mochten wij wel failliet gaan.

Het opgebouwd vermogen blijft van jou

Wettelijk is geregeld dat de beleggingen van onze klanten afgescheiden zijn van het eigen vermogen van de Brand New Day PPI N.V. Samen met De Nederlandsche Bank hebben we, zoals iedere PPI, een plan klaarliggen voor als we wel falliet zouden gaan. Goed om te weten: als dat gebeurt, blijft al het geld dat in de beleggingsfondsen belegd is voor 100% van de rekeninghouder. Ongeacht de omvang van vermogen.

Bij ons heb je een eigen pensioenpot

Via MijnBND heb je toegang tot je eigen pensioenpot. Die pot met geld dat je hier opbouwt is ook echt van jou. Het geld dat wij iedere maand via de werkgever ontvangen wordt direct belegd in de indexbeleggingsfondsen. Aan beleggen zijn natuurlijk ook risico’s verbonden maar deze proberen we voor de deelnemers zoveel mogelijk te beperken. Op onze website leggen we deze risico’s nog eens uit: pensioenrisico’s.

Meer informatie

We helpen je graag als er nog onduidelijkheden zijn of wanneer je vragen hebt. Bekijk onze contactpagina en mail of bel ons gerust.