Appeltje voor de dorst

Voortzettingen

Voortzettingen

Onderstaand lees je een toelichting op ons proces en hoe wij hierin communiceren. Wil je hierover brainstormen met ons of heb je vragen, laat het ons dan weten. Ook als er specifieke trajecten spelen bij voortzettingen, informeer je accountmanager of de klantmanager bij Brand New Day, Joke Broere en Pebbles Borggreve.

Ons traject ziet er als volgt uit :
• Eind Q2 informeren we de adviseurs welke voortzetting in het volgende jaar van toepassing zijn.
• 6 à 7 maanden voor de voortzettingsdatum sturen wij de adviseur en de werkgever een vooraankondiging dat de einddatum nadert en dat wij een voortzettingsvoorstel gaan verstrekken.
•4 maanden voor de voortzettingsdatum informeren wij de adviseur met het voortzettingsvoorstel. Twee weken later plaatsen wij het voorstel in het werkgeversportaal en krijgen alle contactpersonen een bericht dat het voorstel met de adviseur besproken kan worden.
• In de 3 maanden voor de voortzettingsdatum herinneren wij de adviseur & werkgever aan de voortzetting.
• Ons streven is om 20 dagen voor de voortzettingsdatum het traject af te ronden. Zo kunnen we de prolongatie per de voortzettingsdatum van de regeling passend bij de wens van de werkgever uitvoeren.

Het voortzettingsvoorstel bestaat uit de huidige uitgangspunten van de pensioentoezegging met de actuele tarieven per de voortzettingsdatum. Is een aangepast voorstel nodig, dan passen we deze direct aan op basis van de wensen van de werkgever / adviseurs.