Appeltje voor de dorst

Voortzettingen

Voortzettingen

Onderstaand lees je een toelichting op ons proces en hoe wij hierin communiceren. Wil je hierover brainstormen met ons of heb je vragen, laat het ons dan weten. Ook als er specifieke trajecten spelen bij voortzettingen, informeer je accountmanager of de klantmanager bij Brand New Day, Joke Broere en Pebbles Borggreve.

Ons traject ziet er als volgt uit :
• Eind Q1 informeren we de pensioenadviseurs welke voortzetting in het volgende jaar van toepassing zijn.
• 5 tot 6 maanden voor de einddatum sturen wij de werkgever en pensioenadviseur een vooraankondiging dat de einddatum nadert en dat wij een voortzettingsvoorstel gaan verstrekken.
•4 maanden voor de voortzettingsdatum informeren wij de pensioenadviseur over het voortzettingsvoorstel. Twee weken later plaatsen we het voorstel in de werkgeversportal en krijgen alle contactpersonen een bericht dat zij het voorstel met hun pensioenadviseur kunnen bespreken.
• In de 3 maanden voor de voortzettingsdatum herinneren wij de adviseur en de werkgever over de voortzetting.
• Ons streven is om 20 dagen voor de voortzettingsdatum het traject af te ronden. Zo kunnen we de prolongatie per de voortzettingsdatum van de regeling passend bij de wens van de werkgever uitvoeren.

Het voortzettingsvoorstel bestaat uit de huidige uitgangspunten van de pensioentoezegging met de actuele tarieven per de voortzettingsdatum. Is een aangepast voorstel nodig? Dan passen we deze direct aan op basis van de wensen van de werkgever / pensioenadviseurs.