Appeltje voor de dorst

Top 250 groeibedrijven in 2019

Top 250 groeibedrijven in 2019

Groeien doe je niet zomaar. Dat begrijpen wij bij Brand New Day. Wij zijn zelf ook een snel groeiende onderneming. Waar wij passie voor hebben? Pensioenen. En dat bieden we ook aan veel andere groeibedrijven. Sterker nog, één van onze klanten is het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Gefeliciteerd Picnic!

Midden tussen onze klanten
Groeibedrijven zorgen voor meer banen. Totaal creëerden de 250 bedrijven in deze lijst meer dan 40.000 banen (in FTE). Daar profiteert de hele economie van. Wij groeien niet zo hard als Picnic, maar staan wel voor het derde jaar op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Midden tussen onze klanten, want naast Picnic staan er nog véél meer klanten van ons in deze lijst.

“Brand New Day groeit snel en dat heeft met onze ondernemende bedrijfscultuur te maken. Wij verbinden graag op ondernemerschap en weten wat er speelt bij onze klanten. Daarom bieden we ook speciale pensioenregelingen voor groeibedrijven,” zegt Brand New Day directeur Jan Willem Hoitsma. “Ook de klantbenadering speelt een belangrijke rol. Onze medewerkers rennen hard voor de klanten en maken daarin dagelijks het verschil. Daar zijn we trots op.”

Wanneer kom je in de top 250?
De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship.  Het dashboard legt alle bedrijven met meer dan 10 medewerkers langs de meetlat. Tijdens het jaarevent van NLGroeit zagen 7.000 aanwezigen hoe de lijst bekend werd gemaakt. Het overzicht van de 250 snelste groeiers van Nederland laat niet alleen zien welke bedrijven de meeste banen creëren, maar ook nog eens hoog productief zijn. De echte toppers dus, die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven!

Nieuwsgierig naar de hele lijst? Check het hier: Top 250 Groeibedrijven 2019.