gold blue

Offertes maken in Pensioennavigator

Efficiënter offertes maken voor je klanten

Samen met Pensioennavigator zorgen we daar graag voor. Je maakt via deze online software in een paar stappen een offerte van Brand New Day Bedrijfspensioen. Met daarbij meteen alle offertedocumenten die je nodig hebt. Met de offertekoppeling via Pensioennavigator zijn we de eerste PPI die dit voor je heeft neergezet.

Geen appels met peren vergelijken

Via Pensioennavigator vergelijk je gemakkelijk offertes van verschillende pensioenuitvoerders. Zo maak je via het adviesdossier direct een offerte. Dat scheelt je een paar stappen om offertes op te vragen bij Brand New Day of andere partijen. Zo wordt het adviesproces een stuk efficiënter.

Alle offertedocumenten

De offerte die je uit dit proces ontvangt is precies dezelfde als die je normaal van ons zou ontvangen. Na het maken van de offerte hoef je niet meer te wachten op het pensioenreglement en de uitvoeringsovereenkomst. Ook deze documenten download je gemakkelijk uit de software van Pensioennavigator. En heb je een Engelse offerte nodig voor de klant? Door deze optie aan te vinken, is ook dat direct geregeld.

De beste tarieven

Als pensioenadviseur ben je op zoek naar de meest passende pensioenregeling tegen de beste prijs. Daar helpen we je graag bij. Daarom is het in Pensioennavigator mogelijk om een verzoek te doen voor een grootzakelijk tarief. Dit is bij Brand New Day Bedrijfspensioen altijd mogelijk, wij kennen hier geen ondergrens voor. En mochten wij het tarief kunnen verbeteren? Dan wordt dit direct verwerkt voor je. Maak hier dus gebruik van.

Een stappenplan

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar Pensioennavigator en log in of creëer een nieuw account. Wil je eerst meer weten hoe het werkt? Check dan het stappenplan dat we samen met Pensioennavigator voor je hebben gemaakt: Stappenplan offertekoppeling. We helpen je graag.