Appeltje voor de dorst

Meer doen voor later

Meer doen voor later: Online geregeld

For English: click here 

Jarenlang hard werken om op je oude dag te genieten van alle vrijheid. “Financieel zal het toch goed geregeld zijn met mijn pensioen?”. Nou, niet altijd. Eén op de drie gepensioneerden ontvangt te weinig pensioen om dezelfde levensstandaard te handhaven als vóór het pensioen. Laat staan om alle mooie plannen uit te voeren… Dat gaat jou toch niet gebeuren?

Moet ik nu al iets doen?

“Mijn pensioen is nog zó ver weg.” Een veel gehoorde reactie. Begrijpelijk, maar ook precies de reden om nú al inzicht te krijgen in jouw pensioen. Ver voor je pensioen heb je namelijk nog de tijd om écht invloed te hebben op jouw inkomen van later.

Het plannen van jouw pensioen begint bij het bekijken van je huidige situatie. Wij helpen je daarbij. Gebruik de Pensioenplanner op MijnBND en ga direct aan de slag. Naast het pensioen bij Brand New Day voeg je hier jouw AOW, eerder opgebouwde pensioenen en het pensioen van jouw partner toe. Met behulp van gegevens uit het Nibud krijg je ook direct inzicht in jouw toekomstige uitgaven. Zo zie je direct of je later een pensioentekort hebt én kan je direct in actie komen!

Nieuwsgierig hoe dat werkt? Bekijk de video.

Zie je de video niet zoals het hoort? Klik dan hier: Zo werkt het online.

Wat kan ik doen voor meer pensioen?

Goede vraag, want je wilt later natuurlijk niet één van die drie gepensioneerden zijn met een te laag pensioen. Eén van de opties is om extra geld in te leggen voor méér pensioen. Dat doe je bij Brand New Day tegen dezelfde lage kosten en de belastingdienst biedt ook nog eens ruimte om dit op een fiscaal aantrekkelijke manier te doen.

Hoe je dat doet? Op MijnBND staat onder “Overzicht” het kopje “Mijn pensioen”. Als hier een vinkje staat voor de module Pensioen Extra, dan geeft jouw werkgever je de mogelijkheid om gebruik te maken van het genoemde voordeel van de belastingdienst. Je bepaalt trouwens helemaal zelf hoeveel je extra inlegt. De keuze is aan jou.

Geen module Pensioen Extra?

Maakt de module Pensioen Extra geen onderdeel uit van de pensioenregeling van jouw werkgever? Kijk dan naar de mogelijkheden voor het opbouwen van een individueel pensioen. Onze collega’s van Brand New Day Vermogensopbouw kunnen je daarbij helpen! Klik hier om een belafspraak te maken voor meer informatie over een individuele pensioenrekening.

Ik wil direct beginnen!

Dat kan! Ga naar het tabje ‘Pensioen Extra’ op MijnBND, regel direct een offerte en bepaal jouw inleg! Als je vragen hebt kun je ons chatten, mailen ([email protected]) of bellen (020 – 75 85 355). Zo regel je dat je later ook echt van je pensioen kunt genieten!

Hoe denkt u over ons?

We zijn erg benieuwd naar uw ongezouten mening over Brand New Day. Dankzij die mening kunnen we namelijk niet alleen u, maar ook al onze andere klanten nóg beter van dienst zijn. We waarderen het dan ook enorm als u even laat weten hoe u over ons denkt.