Appeltje voor de dorst

Jan Willem Hoitsma nieuwe commercieel directeur Brand New Day PPI

Jan Willem Hoitsma nieuwe commercieel directeur Brand New Day PPI

Brand New Day PPI, aanbieder van collectief pensioen, heeft haar bestuur uitgebreid. Vanaf heden is Jan Willem Hoitsma als commercieel directeur verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en samenwerking met professionele pensioenadviseurs. Naast Jan Willem bestaat het bestuur van de PPI uit Pieter van Eijden en Tom Bottinga, die respectievelijk operations en algemene zaken voor hun rekening nemen. Jan Willem treedt toe tot het bestuur van de PPI onder voorbehoud van goedkeuring van DNB.

Thierry Schaap, bestuurder Brand New Day Houdstermaatschappij N.V.: “We zijn verheugd dat Jan Willem ons team is komen versterken. Niet alleen is hij een enthousiaste kerel met drive, hij heeft ook veel ervaring in de samenwerking met professionele pensioenadviseurs en het aansturen van de interne en externe accountmanagers. We zijn ervan overtuigd dat Jan Willem samen met het PPI-team de groei van ons collectieve pensioen verder zal versnellen.”

Jan Willem Hoitsma: “Hiervoor heb ik bij een aantal grote verzekeraars gewerkt, als laatste bij Zwitserleven. Altijd met véél plezier. Maar toch was ik toe aan Brand New Day. De gevestigde verzekeraars hebben een behoorlijke legacy en zijn in hun dagelijkse bedrijfsvoering veelal gericht op het behoud van klanten. Ze teren op het verleden. Bij Brand New Day is alles gericht op de toekomst, op groei. Er heerst een ondernemende cultuur die het mogelijk maakt om optimaal in te spelen op de snelle veranderingen in de pensioenwereld.”

 

CONTACTPERSONEN

Bas van Beusekom

Directeur Brand New Day
020 – 7585380