apple blue

Het aanvullend bedrijfspensioen

Een extra pensioenregeling voor werknemers

Wist u dat 80% van alle werknemers geen vrije pensioenkeuze heeft? Dat komt omdat de meeste werkgevers zijn aangesloten bij een verplicht pensioenfonds. Goed geregeld? Helaas, vaak niet. Veel pensioenfondsen kennen namelijk een salarisgrens. Dat betekent dat werknemers geen pensioen opbouwen boven een bepaald salaris én dat risicodekkingen niet optimaal verzekerd zijn. Dat klinkt niet als een pensioen van deze tijd.

Aanvullend pensioen via het pensioenfonds

Een werknemer met een salaris boven het gemaximeerde salaris bouwt bij zo’n pensioenfonds dus onvoldoende pensioen op. Sommige pensioenfondsen bieden een aanvullende extra regeling boven de genoemde salarisgrens. Deze oplossing is vaak duur, niet transparant en zeker niet flexibel voor een aanvullend pensioen.

De oplossing van Brand New Day: flexibel, vrijwillig en tegen lage kosten

Wij vinden dat het anders kan. Daarom bieden we een eigentijds pensioen: het aanvullend bedrijfspensioen. Een moderne oplossing als aanvulling op de bestaande regeling. Online, tegen lage kosten en met een geweldige service.

Waarom kiezen voor het aanvullend bedrijfspensioen?

Omdat u als werkgever het beste wilt voor uw werknemers. Toch? Niet alleen voor de opbouw van het pensioen, maar ook voor de partner en/of kinderen als er – laten we hopen van niet – iets met één van uw werknemers gebeurt. Met het aanvullend bedrijfspensioen kan naar keuze ook het partner- en wezenpensioen worden verzekerd, net als een dekking bij arbeidsongeschiktheid. Daarbij bepaalt u zelf het budget voor de pensioenregeling.

Trouwens, wist u dat in de huidige arbeidsmarkt goede arbeidsvoorwaarden een cruciale rol spelen? En weet u wat de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde is? Ik denk dat u het antwoord wel weet.

Voordelen op een rijtje

Er zijn trouwens nog meer redenen om te kiezen voor een aanvullend pensioen bij Brand New Day. Hierbij even wat voordelen op een rijtje.

Meer informatie en maak een berekening

Wilt u meer weten over de kosten van een regeling? Of bijvoorbeeld de mogelijkheden voor uw werknemers? Download onze whitepaper of maak zelf direct een berekening van het aanvullend bedrijfspensioen voor úw bedrijf.