Appeltje voor de dorst

Een leuke manier om bezig te zijn met pensioen!

Een leuke manier om bezig te zijn met pensioen!

Al die complexe informatie, lastige berekeningen en dikke stapels papier. Pensioen is al moeilijk genoeg. Daarom doen we het bij Brand New Day anders. We doen alles online, proberen het zo simpel mogelijk te houden én proberen onze klanten dagelijks te verbazen. Pensioen saai? Nee joh! Niet bij Brand New Day

Puzzel in de online pensioenomgeving
Zo zijn we op het idee gekomen om het pensioenbewustzijn te vergroten met een leuke paasactie. Deelnemers aan onze pensioenregelingen kregen de kans om een Paasioenontbijt te winnen voor hun collega’s. Hoe? Door een rebus op te lossen die we hadden verstopt in hun persoonlijke online pensioenomgeving: MijnBND. De oplossing van de rebus: Verbaas je collega met een ontbijt.

Enthousiasme door complimenten
De actie zorgde voor een toename van e-mails, chats en andere contactmomenten. Onze klantenservice, waar iedereen elke dag al druk bezig is, kreeg nog meer te doen. Had dit invloed op de sfeer? Ja… Positief! Het enthousiasme nam toe door alle reacties.

Super leuke actie om mijn pensioen te checkenDit zie je niet vaak in de pensioenwereld. Heel verfrissend!“.

Winnaar van het Paasioenontbijt: Thomas van Strategiemakers
“We praten natuurlijk elke dag over ons pensioen”, zei Thomas tijdens het gewonnen ontbijt. Daarna werd er gelachen. Pensioen is natuurlijk geen dagelijks onderwerp. Nu even wel. “Ik ben pas net in dienst en had mijn inloggegevens van MijnBND nog niet eens. Die heb ik inmiddels gekregen. Wel zo handig, want het is belangrijk om inzicht te hebben in je pensioen.” Hierna nam Thomas een hap van zijn croissant. Hij heeft zijn collega’s verbaasd met een ontbijt van Brand New Day!

Een kilo chocolade!
De overige winnaars kregen van Brand New Day bijna een kilo Tony Chocolonely-chocolade, onze pensioenklant. Een leuke manier om in contact te komen met onze klanten en te zien waar zij dagelijks mee bezig zijn. De winnaars gingen enthousiast op de foto!

Bij Brand New Day zijn wij elke dag bezig met pensioen. Een onderwerp dat vaak als saai en lastig wordt ervaren. Daarom doen wij het graag anders. Onze missie is klanten verbazen. Zo maken wij pensioen een stuk leuker, beter te begrijpen en zorgen daardoor voor meer pensioenbewustzijn!

Wil je zelf ook meer inzicht in jouw pensioen? Bekijk onze pensioenplanner op MijnBND. Of neem contact met ons op via chat, e-mail ([email protected]) of telefoon (020 – 75 85 355). We helpen je graag!