apple blue

De kracht van partnerships

Wij geloven in partnerships

Verbonden door ondernemerschap, want samen sta je sterker dan alleen. Door onze strategische partners geven wij geen miljoenen euro’s uit aan landelijke campagnes om in beeld te komen bij werkgevers. Kosten die wij liever niet maken. Zo houden onze klanten een zo hoog mogelijk pensioen over. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Word ook partner

Partner zijn van Brand New Day is meer dan alleen je logo op onze partnerpagina. Door een samenwerking vergroot jij je meerwaarde voor je leden, klanten of de community. Samen met mooie voordelen bij Brand New Day Bedrijfspensioen overtuigen we werkgevers om een eigentijds pensioen te regelen voor hun werknemers. En daar profiteer jij als partner ook van. Hoe? Wacht niet langer en laat je gegevens achter via onderstaande roze knop. Dan vertellen we je er alles over.

De voordelen van zo’n samenwerking

Wij hebben een grote diversiteit aan type organisaties als partner. Al hebben ze allemaal één overeenkomst: ze hebben een ingang richting een (grote) groep bedrijven. Of deze ingang nou in de vorm is van leden, klanten, een gezamenlijke werkplek of een community, dat maakt niet uit.

Nieuwsgierig naar de belangrijkste reden voor organisaties om partner van Brand New Day te worden? Simpel: de voordelen voor hun community. Zo maken we samen met onze partners pensioen laagdrempelig voor werkgevers. Ook wanneer zij maar 1 werknemer in dienst hebben.

Naast het aanbieden van pensioen zitten er nog andere voordelen verbonden aan een partnership met Brand New Day. Deze worden op maat gemaakt dus samen met jou kijken we graag naar de perfecte invulling van een samenwerking. Voorbeelden van de invulling van een samenwerking zijn:

  • Iets extra’s bieden aan jouw leden / klanten
  • Een speciaal tarief voor de pensioenregeling
  • In beeld komen bij andere partners en hun community
  • Samen organiseren van evenementen
  • Social media aandacht voor elkaar

Onze partners op een rij

De brancheverenigingen

Onderdeel van onze strategie is om samen te werken met brancheverenigingen. Het partnership helpt de leden van de branchevereniging om de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde van Nederland te regelen. Iets wat natuurlijk van groot belang is voor een branchevereniging. Op het moment werken wij al succesvol samen met de brancheverenigingen van de accountantskantoren (NOVAK), logopediepraktijken (NVLF), signbedrijven (VSBN), technologische bedrijven (FHI), uitzendorganisaties (NBBU), bewindvoerders (BPBI) en tennisscholen (KNLTB).

Startup communities

Brand New Day is dé online pensioenbank voor start- en scale ups. Een plek waar veel van deze bedrijven samenkomen is in een co-working space. Om in beeld te komen op hun werkplek werkt Brand New Day samen met Startdock, Yes!Delft en B. Building Business. Andere plekken waar startups samen komen zijn de platformen van onze partners Sprout en EO Accelerator.

Bedrijven

Bedrijven kunnen ook partner worden van Brand New Day. Als er een match is tussen het klantprofiel van het bedrijf en dat van ons dan werken we graag samen. Zo’n match is er al gevonden met financiële administratiekantoren SFAA, HSSB en Employes, verzekeringsmakelaar Blue Risk, startup analistenbureaus MKBTR+ en Golden Egg Check, HR Dienstverlener Fhris en pensioenspecialist Orange Mill.

Zo’n strategisch partnership werkt

Bedrijven regelen echt iets extra’s via jou als partner, speciaal voor hun werknemers. Dat partnerships werken blijkt wel uit de duurzaamheid van onze samenwerkingen. Nagenoeg alle partnerships houden jaren stand, doordat het voordelen oplevert voor alle betrokken partijen. Recent verlengden wij bijvoorbeeld onze samenwerking met branchevereniging VSBN voor nog eens 5 jaar, nadat er de afgelopen 5 jaar meer dan 150 werkgevers zich via de VSBN aansloten bij Brand New Day.

Werken wij binnenkort ook samen?