hand_balloon_BND

Nieuw in MijnBND: Uw contactgegevens wijzigen

Nieuw in MijnBND: Uw contactgegevens wijzigen

Afgelopen maand is MijnBND volledig vernieuwd. De klantomgeving heeft niet alleen een nieuwe look, maar ook een aantal nieuwe functies. Zo kunt u vanaf nu zelf uw contactgegevens, zoals uw adres, telefoonnummer en e-mailadres, online wijzigen. Log daarom meteen even in om de gegevens te controleren. Zijn de contactgegevens (uw telefoonnummer en e-mailadres) correct? Dan verzoeken wij u deze meteen verifiëren. Kloppen ze niet? Dan kunt u ze direct ook aanpassen.

Waarom moet ik mijn contactgegevens verifiëren?
Uw e-mailadres gebruiken wij natuurlijk alléén om u belangrijke informatie over uw rekening(en) toe te sturen. Maar dat is niet het enige. In het nieuwe MijnBND bieden uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer binnenkort ook een extra beveiliging. Bijvoorbeeld als u een (wijzigings)opdracht doorgeeft. Denk aan het wijzigen van uw tegenrekening of een geldopname van uw rekening. Voor de veiligheid wordt dan, voordat de opdracht kan worden doorgegeven, een controlenummer naar uw e-mailadres of mobiele telefoon gestuurd. Dit nummer moet u dan ook invullen op de website. Op deze manier is uw klantomgeving nog beter beveiligd.

Voordat wij daarmee van start gaan, moeten wij natuurlijk wel eerst zeker weten of dat mobiele nummer en het e-mailadres van u zijn. Daarom vragen wij u deze te verifiëren. Dat verifiëren gaat ook met controlenummers en is in een handomdraai gebeurd.

Wordt MijnBND nog verder vernieuwd?
Jazeker! Wij zijn hard aan het werk om MijnBND nog verder te ontwikkelen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons dan weten via [email protected] of 020-7585310.