gold blue

Brand New Day verlaagt de kosten

Brand New Day verlaagt de kosten

Nu nog goedkoper: de beleggingsrekening (box 3) en kinderrekening-beleggen

Prettig nieuws in tijden van hoge inflatie en lage rentes: vanaf vandaag (10 januari) verlaagt Brand New Day de kosten voor de vrije beleggingsrekening (box 3) en kinderrekening-beleggen (box 3). We waren al goedkoop, maar zijn nu dus nog iets goedkoper.

Geen stortingskosten meer

Voorheen betaalden onze klanten over iedere storting die zij deden 0,50% aan stortingskosten. Dat is nu verleden tijd. Voor alle andere transacties, zoals het switchen tussen beleggingsfondsen of verkopen van beleggingen, rekenden we al geen kosten. En vanaf vandaag dus ook niet meer voor het aankopen van beleggingen.

We verlagen de servicekosten van de modelportefeuilles in box 3 

Onze klanten kunnen bij Brand New Day zelf hun fondsen kiezen (vrij beleggen), maar ook beleggen in modelportefeuilles van onze experts. De servicekosten voor die modelportefeuilles verlagen wij per vandaag van 0,44% naar 0,34% per jaar. De jaarlijkse servicekosten voor vrij beleggen blijven ongewijzigd, dus nog steeds 0,44% per jaar.

Let op:

Deze wijziging geldt dus alleen voor onze vrije beleggingsrekeningen (dat zijn de beleggingsrekening en de kinderrekening-beleggen). Voor andere beleggingsrekeningen met een speciale fiscale structuur (zoals de pensioenrekening-beleggen) blijven de kosten gewoon net zo laag als ze al waren.