hand_balloon_BND

Brand New Day steunt IMC Weekendschool

Brand New Day steunt IMC Weekendschool

Wie met volle overtuiging zijn interesses volgt, haalt het meeste uit zijn leven. Daarom laat IMC Weekendschool nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. IMC Weekendschool richt haar lessen zo in, dat er prikkelende, magische momenten ontstaan. Dat worden ervaringen die bijblijven en de horizon verbreden. Zo krijgen leerlingen bagage mee om te kunnen worden wie ze willen zijn.

Bijdragen aan een betere en gelukkigere samenleving

Nieuwsgierig, magische momenten en bagage om te kunnen groeien. Dat spreekt ons als Brand New Day enorm aan. Met grote regelmaat krijgen we verzoeken om een goed doel te sponsoren. Bijna al die doelen zijn zeer nuttig en nobel, maar helaas kunnen we ze niet allemaal honoreren, simpelweg omdat het er teveel zijn.

We vinden het echter belangrijk dat Brand New Day méér doet dan alleen maar mooie pensioenen aanbieden. Dat wij naast onze core business ook maatschappelijk bijdragen aan een betere en gelukkigere samenleving. We hebben daarom besloten om de IMC Weekendschool te ondersteunen. Niet alleen met geld, maar vooral met ondersteuning van ons, de Brand New Day’ers!

Over IMC Weekendschool

De IMC Weekendschool is een weekendopleiding speciaal voor kinderen uit achterstandswijken. Het doel is om de kinderen vaardigheden en kennis mee te geven die ze in hun eigen leefomgeving niet krijgen. En zo dus hun kansen in hun latere leven te vergroten. De kinderen (van ongeveer 10-14 jaar) krijgen vakken als politiek, rechten, kunst en geneeskunde. Deze vakken worden gegeven door topprofessionals uit het vakgebied: rechters, dokters, ondernemers en ministers.

Wij zetten ons in voor de school bij ons om de hoek in Amsterdam Zuidoost. Naast een financiële bijdrage, ondersteunen onze Brand New Day’ers ook zelf de lessen in het weekend. Wil je meer weten over de IMC Weekendschool? Meer informatie vind je hier en hier en hier.