gold blue

Brand New Day opent beurs vanwege 10 jarig jubileum

Brand New Day opent beurs vanwege 10 jarig jublieum

Brand New Day naar de beurs? Ja, voor één ochtend dan. We hebben op 25 februari 2020 de beurs geopend. De eer van de gongslag was aan Arend Jan Velsink, directeur Beleggen. De opening was onderdeel van het 10-jarig jubileum van onze online pensioenbank. En dus niet omdat we echt naar de beurs zijn gegaan met ons bedrijf.

Het is alweer 10 jaar geleden dat wij Brand New Day hebben opgericht, vanaf een zolderkamer in Utrecht, met een handjevol mensen. Onafhankelijk, zelfstandig en met ons eigen geld. Wij tegen de grote jongens. Met jeugdige hoogmoed en (veel te) veel bombarie betraden we de markt… weet je het nog?

Inmiddels bestaan we 10 jaar en hebben we alle blunders overleefd. We hebben concurrentie gebracht op de pensioenmarkt en zijn doorgegroeid van de uitdager-met-de-grote-mond naar een serieuze speler. Om dat te bereiken, hebben we de afgelopen 10 jaar ook grote stappen gezet: we zijn bedrijfspensioenen gaan aanbieden, namen we een levensverzekeraar over en kregen we een bankvergunning. Allemaal met als doel om jouw en onze klanten nóg betere producten te kunnen bieden.

Om stil te staan bij alles wat we hebben bereikt trokken we de stoute schoenen en vroegen we of we eens keihard op de gong mochten slaan. Net zo hard als dat we de afgelopen jaren de pensioenmarkt op de kop hebben gezet. Nu weer focus op de toekomst: op naar de komende tien jaar!