apple blue

Alweer meer dan 3.000 werkgevers kiezen voor het pensioen van Brand New Day!

Alweer meer dan 3.000 werkgevers kiezen voor het pensioen van Brand New Day

Brand New Day groeit hard en heeft eind 2017 een nieuwe mijlpaal op de markt voor collectief pensioen bereikt. In december heeft Sigmax als 3.000ste werkgever gekozen voor een pensioenregeling van Brand New Day Premie Pensioeninstelling (PPI). Met een groei van bijna 800 nieuwe werkgevers in 2017 is de PPI van Brand New Day één van de hardst groeide PPI’s op de Nederlandse markt.

De 3000ste klant is Sigmax
Sigmax heeft in haar keuze voor Brand New Day het advies gevolgd van pensioenadviseur Wensink & Partners. In de vergelijking met andere uitvoerders bleek Brand New Day de beste keuze te zijn volgens Peter Wensink.

Uiteraard staat Brand New Day samen met Sigmax even kort stil bij deze bijzondere mijlpaal. Sigmax en Wensink & Partners hebben allebei een kistje Skaap-wijn ontvangen van Brand New Day-oprichter Thierry Schaap en alle werknemers van Sigmax troffen op hun bureau een reep van Tony’s Chocolonely, één van de klanten van het eerste uur van Brand New Day. Jan Willem Hoitsma, directeur van Brand New Day PPI: “We zijn supertrots dat zoveel bedrijven voor ons pensioen kiezen, dat wilden we even kort en gepast vieren. Begin 2017 hadden we zo’n 24% marktaandeel van de totale PPI markt, op basis van het aantal werkgevers. Dat overtreft al onze verwachtingen.”