Uw bedrijfspensioen is zo geregeld

Zelf het pensioen samenstellen voor uw werknemers tegen lage kosten. Voor iedere werknemer een eigen pensioenrekening. En online inzicht via MijnBND. Zo gepiept. Direct weten waar u aan toe bent? Maak zelf een berekening voor uw bedrijfspensioen!

De modules

Met de vijf modules stelt u zelf uw ideale bedrijfspensioen samen. De pensioenopbouw van de werknemer door laten lopen als deze arbeidsongeschikt wordt? Kan, maar hoeft niet. Zelf als bedrijf de hele premie voor de pensioenopbouw betalen? Kan, maar u kunt er ook voor kiezen om de werknemers (om te beginnen) (een deel) zelf te laten betalen.

hearts_BLUE_D

Wat zeggen onze klanten?

U bent niet de eerste die een bedrijfspensioen bij ons onderbrengt. Ook niet de laatste – als we de reviews van onze klanten mogen geloven. We worden beoordeeld met een 8,2. Uitzonderlijk voor een financiële instelling. Als u op dat fel gekleurde knopje hieronder klikt, leest u wat klanten van ons vinden. Een cheesy marketingverkoopverhaaltje? Google en bel ze!

Wel goedkoop, geen sell-out

U gunt uw werknemers het beste. Maar uw eigen jaarrekening ook. De kosten en verzekeringspremies houden wij dus laag. Ongekend laag, durven we te zeggen. We bezuinigen niet op service of de kwaliteit van het product. Wel op de onbelangrijke dingen. We hebben geen flitsend bedrijfspand (alleen de toiletbril hier glimt). En we nodigen u niet uit voor golfclinics.

Wat ook aanzienlijk scheelt, is dat we minder inhalig zijn: onze marges zijn een stuk lager. Prima hoor, u hoeft geen medelijden met ons te hebben. De marges zijn laag, maar eerlijk.

gift_balloons_BLUE_D

Beleggingsvrijheid voor uw werknemers

Uw werknemers krijgen allemaal een eigen pensioenrekening. Hierop worden de pensioenpremies gestort. En eventueel kan de werknemer zelf nog vrijwillig extra inleggen als u dat aanbiedt in de pensioenregeling. Het geld op de rekening wordt collectief belegd, in beleggingsfondsen. En met lifecyclebeleggen wordt het geld op de pensioenrekening steeds zekerder belegd naarmate de pensioendatum nadert.

U kiest zelf hoeveel beleggingsvrijheid uw werknemers krijgen: iedereen in hetzelfde profiel, iedereen een persoonlijk profiel of iedereen volledige beleggingsvrijheid.

piggybank_BLUE_D

De veiligheid van uw pensioengeld

We gaan niet failliet. Dat weten we zeker. Maar u heeft groot gelijk als u ons niet op onze blauwe ogen gelooft. Mooie woorden bieden geen bescherming, harde garanties wel.

Daarom is wettelijk geregeld dat als wij failliet gaan, de beleggingen afgescheiden zijn van het eigen vermogen van de Brand New Day PPI N.V. Dus als wij failliet gaan, blijft al het geld dat in de beleggingsfondsen belegd is voor 100% van de rekeninghouder. Ongeacht de omvang.

Altijd inzicht via MijnBND

Het pensioen voor uw werknemers is geen black box. Via MijnBND kan de werknemer altijd volgen hoe zijn of haar pensioen ervoor staat. In MijnBND is inzichtelijk wat de beleggingen op dat moment waard zijn en hoe groot het pensioeninkomen is dat naar verwachting kan worden aangekocht.

In MijnBND kan ook met verschillende tools ‘gespeeld’ worden met het pensioen. Via de Pensioenplanner kan de werknemer zelf zien hoe hij of zij invloed kan hebben op het pensioen door bijvoorbeeld bij te sparen.

graph_people_BLUE_D

Meer lezen?

Meer lezen over de PPI van Brand New Day? Download onze brochure.