Waarom kiezen onze klanten voor ons?

Alweer zo’n 5.000 bedrijven hebben het pensioen van hun werknemers bij ons ondergebracht. Hieronder leest u waarom zij daarvoor hebben gekozen.

Transfer Solutions

“We zijn een groot bedrijf. Misschien wel een maatje té groot voor Brand New Day dachten we toen we ons gingen oriënteren. Die angst bleek ongegrond. Het collectief pensioen van Brand New Day is een duidelijk product en de afhandeling was perfect. De klantenservice is snel en we hebben nog steeds 1 contactpersoon die alles goed en snel oppakt.”

balloons_BLUE_D

Zorgeloosch groep

“We waren op zoek naar een goede pensioenoplossing voor onze werknemers. Wat ons ontzettend aansprak, was de transparantie van de producten. We hebben ook gelet op de uitstraling van BND. Die paste erg bij Zorgeloosch en de manier waarop wij willen communiceren. Energiek en laagdrempelig.”

Warchild

“Brand New Day is een aanrader voor organisaties die bewust in de wereld staan en niet alleen gericht zijn op een marktconform pensioen met lage kosten, maar ook eerlijke handel boven winstbejag stellen. Voor organisaties die duurzaam denken dus. Extra bijzonder: Brand New Day ondersteunt War Child ook op andere manieren. Zo werken we samen met Killichallenge en ondersteunen ze ons financieel. Ze doen dat op eigen initiatief. Hoe tof is dat?”

heart_BLUE_D

Ace & Tate

“We hebben Brand New Day samen met andere partijen tegen elkaar afgewogen. De werknemers van Brand New Day kwamen bij ons langs om zich voor te stellen. Ze legden alles duidelijk uit. Omdat we zo’n goed beeld van ze kregen was de keuze voor Brand New Day snel gemaakt. Ook sprak de persoonlijke en goede service ons aan. Nog meer pluspunten? Het portaal voor werknemers en de klantenservice, waar al onze werknemers zelf hun vragen kunnen stellen.”

eggs_forks_BLUE_D

Bynder

“ We zijn een jong tech-bedrijf met veel vrijheid en flexibiliteit voor onze werknemers. Van onze partners verwachten we ook dat ze flexibel zijn. Daarom werken we graag samen met Brand New Day. De klantenservice is snel en vriendelijk. Ook de portal is supermakkelijk in het gebruik.”

Incentro

“We hebben gelet op transparantie en duurzaamheid. Brand New Day scoorde goed op allebei de punten. We beleggen in een duurzame index waarin bedrijven die handelen in strijd met de criteria voor mensenrechten worden uitgesloten. Dat geldt ook voor bedrijven die controversiële wapens produceren.”

gift_balloons_BLUE_D

Meer lezen?

Meer lezen? Kom erachter waarom deze werkgevers enthousiast zijn over het bedrijfspensioen bij Brand New Day.