Nieuwe markten. Volop kansen.

Wij zijn aanwezig op PPM 2020. Het event van pensioennavigator voor adviseurs en pensioenuitvoerders. Tijdens onze sessie bieden we oplossingen voor nieuwe markten waarvan jij kan profiteren!

Wat kan je verwachten?

Geen lang verhaal over onszelf, dat lees je wel op onze website. Wij nemen je mee naar nieuwe markten, met eigentijdse oplossingen. Oplossingen waar jij én onze klanten van kunnen profiteren. Wij zijn actief op markten waar je misschien niet dagelijks aan denkt. Markten waar volop kansen zijn.

  • Datum: Maandag 8 juni 2020
  • Locatie: nog niet bekend
  • Adres: nog niet bekend
  • Ruimte: nog niet bekend

Wij de oplossing, jij het advies

Samen krijgen we nog veel meer voor elkaar. Klanten hebben belang bij goed advies. Zeker in een pensioenmarkt die steeds turbulenter wordt. Daar zien we de rol van jou als adviseur. We delen dezelfde drive, namelijk het beste voor de klant en de ogen altijd gericht op prestaties. Verbinden op ondernemerschap, noemen wij dat.

heart_dark_blue
Graphs_person_dark_blue

Zaken doen op nieuwe markten

Zelfs op een markt waar je ons als PPI niet snel verwacht. Daar gaat deze sessie over. Tipje van de sluier? Wij bieden een flexibele oplossing voor de BPF markt. Nieuwsgierig? Ook naar de andere markten? We zien je graag op maandag 8 juni!

Nog geen samenwerking?

Wil je Brand New Day adviseren aan jouw klanten? Dan is dit een mooi begin. Vul de samenwerkingovereenkomst op de volgende pagina en binnen één werkdag maak jij zelf online offertes.