Brand New Day en de KNLTB

Een speciale pensioenregeling voor gediplomeerde tennisinstructeurs. Dat heeft de KNLTB voor jou geregeld door samen te werken met Brand New Day. De bond zorgt hiermee dat je tegen lage kosten, met een on-Nederlandse service en transparant je inkomen voor later regelt. Hoe hou jij later dat balletje hoog?

Waar kunt u van profiteren?

Door een samenwerking met de KNLTB biedt Brand New Day u een bedrijfspensioen met aantrekkelijke kortingen. Hoe zo’n pensioen voor uw tennisinstructeurs werkt? Download de pensioenbrochure en stel zelf het pensioen samen.

  Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement

  Waarom pensioen?

  Pensioen is om meerdere redenen interessant. Het is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde voor werknemers. Daarbij is ons pensioen modern, flexibel en online geregeld en bieden wij maatwerk oplossingen. Vaak zijn sporters nog erg gezond wanneer zij de pensioenleeftijd bereiken. Met een goede pensioenregeling zijn uw tennisinstructeurs ook nog eens financieel gezond op hun oude dag. Genoeg reden om eens verder te kijken.

  eggs_dark_blue
  clock_dark_blue

  Wie zijn wij?

  Een jonge fintech scale-up. Opgericht om het op te nemen tegen verzekeraars. Wij zijn ondernemers en doen het graag anders. Wij willen winnen van onze concurrenten, net als u op de tennisbaan.

  Pensioen hoeft niet duur te zijn

  Zeker niet hoe wij het aanpakken. Nieuwsgierig? Maak dan zelf een berekening.

  Niet alle velden zijn correct ingevuld.
  Niet alle velden zijn correct ingevuld.
  U ontvangt deze opgave ook per e-mail.

  Opgave van totale premie

  Budget regeling

  Werknemers
  0
  (Alle werknemers per maand)
  Werknemer
  0
  (Werknemer per maand)

  Volwaardige Regeling

  Werknemers
  0
  (Alle werknemers per maand)
  Werknemer
  0
  (Werknemer per maand)
  Powered by Brandnewday.nl
  1