Event voor ondernemers

Online en tóch fysiek in één ruimte

Geen Teams of Zoom meeting. Nee, die hebben we genoeg. Wij doen het net even anders. Een netwerkevent met persoonlijke (ondernemers)gesprekken in een virtuele ruimte waar je zelf kunt rondlopen. Nieuwsgierig? Dan zien we je graag op 24 juni om 16:00u.

Virtueel netwerkevent

Een oplossing om veilig een fysiek event bij te wonen. Tijdens het event ontmoet je meerdere ondernemers in een professionele omgeving. We nodigen je dan ook van harte uit om dit samen te gaan ervaren!

 • Onderwerp: Het vinden en behouden van goed personeel
 • Donderdag 24 juni 2021
 • Speciaal voor ondernemers
 • Je adres gebruiken we om een leuke goodiebag op te sturen. Als je die niet wilt, laat die gegevens dan vooral achterwege


  Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement

  Wat kan je verwachten?

  Er staan 3 interessante sprekers klaar om jou alles te vertellen over het vinden en behouden van goed personeel. Ieder met voorbeelden uit de praktijk en een andere kant van het verhaal. Hierdoor krijg jij als ondernemer meerdere handvaten om de kennis toe te passen op je eigen bedrijf. En daarnaast heb je alle ruimte om zelf één op één in gesprek te gaan met andere ondernemers en professionals.

  stairs_PURPLE
  chair_balloon_PURPLE

  Net even anders

  Zoals gezegd geen standaard Zoom of Teams meeting. Het evenement wordt gehouden op het online platform van Mibo. Dit platform maakt het mogelijk om zowel voor een hele groep te spreken als persoonlijke gesprekken te voeren. Al rondlopend in een virtuele online omgeving. Hoe dit precies werkt? Dat leggen we je graag uit als jij je hebt aangemeld. Binnen enkele minuten heb je Mibo onder de knie en sta je klaar om andere ondernemers te ontmoeten.

  Ook wij zijn ondernemers

  We kijken er naar uit om je te ontmoeten en met je in gesprek te gaan tijdens dit speciale netwerkevent. Tot dan!