Pensioen voor groeibedrijven

Groeien doet u niet zomaar. En dat begrijpen wij! Brand New Day is ook een snel groeiende onderneming. Waar wij passie voor hebben? Pensioenen! En dat bieden we ook aan jonge start- en scale-ups. Daarom hebben we een speciale regeling voor groeibedrijven die met uw bedrijf meegroeit.

MKB servicedesk logo

Waarom een pensioen?

Pensioen is om meerdere redenen interessant, juist voor groeibedrijven:

  • Het is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde
  • Het is fiscaal erg interessant, ook voor de werkgever
  • De beleggingsresultaten betalen het grootse deel van het pensioen
  • Ons pensioen is modern, flexibel en online
  • Wij bieden groeibedrijven een maatwerk oplossing

Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement

Wie wij zijn?

Een jonge fintech scale-up. Opgericht om het op te nemen tegen verzekeraars en onze klanten te verbazen. Wij zijn ondernemers en doen het graag anders. De helft van de aandelen is nog steeds in handen van de oprichters en het personeel. En dat merkt u in alles!

heart_BLUE_D
stairs_BLUE_D

In gesprek met andere ondernemers

We komen graag in contact met groeibedrijven. Met ondernemers, net als wij. We verbinden op ondernemerschap en zoeken samen naar business opportunities. Daarom bieden we regelmatig netwerkevents en hebben we The Next Step voor ondernemers georganiseerd.

Pensioen hoeft niet duur te zijn

Zeker niet hoe wij het aanpakken. Voor een paar tientjes per werknemer per maand regelt u al een groeibedrijven pensioen. Daarmee faciliteert u een volwaardig nabestaandenpensioen, loopt de pensioenopbouw door bij arbeidsongeschiktheid én kunnen uw werknemers, die elke dag hard werken, straks ook echt met pensioen!

Benieuwd? Gebruik onze rekentool!