Pensioen voor uw werknemers

Met ons bedrijfspensioen regelt u dat uw werknemers pensioen opbouwen én dat de risico’s waar u liever niet over nadenkt, goed geregeld zijn. En dat allemaal online, zonder rompslomp en tegen lage kosten.

  Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement
  lamp

  Wat maakt ons pensioen zo prettig?

  Een paar dingen. We zijn een prijsvechter, dus de kosten voor uw bedrijf en de werknemers zijn heel laag. Maar we bieden meer. Alles online, dus geen papieren rompslomp. Veel vrijheid, u bepaalt zelf hoe de pensioenregeling eruit ziet en wie wat betaalt. De beleggingsstrategie is wetenschappelijk, we gokken niet met pensioengeld. Vrolijke en kundige mensen die uw e-mail en telefoontjes razendsnel oppakken. En die, als er eens iets is, ook gewoon héél hard voor u rennen!

  Misschien bungelen we onderaan uw to-do list

  Of staat de pensioenregeling wel bovenaan, maar stelt u het steeds uit. Omdat u denkt dat het zo’n gedoe is, pensioen voor uw mensen. Of omdat u er gewoon niet aan toekomt. Kunnen we ons iets bij voorstellen. Daarom hebben we alles op een rijtje gezet. Want het valt wel mee wat u allemaal moet regelen.

  eggs_forks

  Informatie voor werknemers

  Ons bedrijfspensioen wordt geregeld via uw werkgever, maar u krijgt wel uw eigen pensioenpot. Het geld dat daarin zit, is van u. Wij zorgen dat het belegd wordt. U kunt – afhankelijk van de regeling die uw werkgever kiest – zelf bepalen hoe. Als uw werkgever ervoor kiest, kunt u extra inleggen voor een hoger pensioen. Soms kunt u ook een pensioenpot dat u bij een eerdere werkgever heeft opgebouwd, laten omzetten naar Brand New Day. En via MijnBND heeft u altijd inzicht in uw pensioen.