Een eigentijds pensioen

Eén van onze ambassadeurs heeft u getipt over pensioen bij Brand New Day. Niets is leuker dan klanten die ons aanbevelen. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten dagelijks postief te verbazen. Wij geloven in een eigentijds pensioen, en dat hoeft echt niet duur te zijn.

Maak zelf een berekening

Pensioen duur en moeilijk te regelen? Niet bij Brand New Day. Met de onderstaande rekentool krijgt u inzicht in de kosten voor een bedrijfspensioen. Hierna stelt u zelf het pensioen samen dat het beste past bij uw bedrijf. Daar helpen we graag bij!

Besluit u om uw werknemers pensioen via ons op te laten bouwen? Dan krijgen u en degene die u getipt heeft allebei een dinercheque t.w.v. 75 euro. Eet smakelijk!

Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
U ontvangt deze opgave ook per e-mail.

Opgave van totale premie

Budget regeling

Werknemers
0
(Alle werknemers per maand)
Werknemer
0
(Werknemer per maand)

Volwaardige Regeling

Werknemers
0
(Alle werknemers per maand)
Werknemer
0
(Werknemer per maand)
Powered by Brandnewday.nl
1
piggybank yellow

Waarom pensioen?

Pensioen is om meerdere redenen interessant. Het is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde voor werknemers. Daarbij is ons pensioen modern, flexibel en online geregeld en bieden wij maatwerk oplossingen. Wist u trouwens dat het ook voor u als werkgever fiscaal interessant is? Genoeg reden om eens verder te kijken. 

Wie wij zijn?

Een jonge fintechscale-up. Opgericht om het op te nemen tegen verzekeraars. Wij zijn ondernemers en doen het graag anders. De helft van de aandelen is nog steeds in handen van de oprichters en het personeel. En dat merkt u in alles. Wij rennen hard voor onze klanten en willen ze dagelijks positief verbazen. 

Wilt u weten wat de klantbeleving is van werkgevers? Bekijk dan onze infographic!

heart

De grote kleine lettertjes

We hebben een paar voorwaarden opgesteld voor ons ambassadeursprogramma. Zo weet je meteen hoe jij die dat etentje kunt krijgen!