Aanvullend Bedrijfspensioen

Een flexibele en vrijwillige extra pensioenregeling voor werknemers die deelnemen aan een verplichte regeling bij een pensioenfonds. Voor elk budget, tegen lage kosten en met een hoge service.

Aanvullend bedrijfspensioen. Wat is dat eigenlijk?

Pensioenfondsen hanteren vaak een maximum salaris, waardoor werknemers met een hoger salaris te weinig pensioen opbouwen voor later. Ons aanvullend bedrijfspensioen zorgt ervoor dat het pensioengat wordt opgevuld, zodat uw werknemers later voldoende inkomen hebben om al hun plannen uit te voeren. Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

  Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement
  heart_BLUE_D

  Goede dekking voor de nabestaanden

  Bij veel pensioenfondsen is boven de salarisgrens geen voorziening voor de nabestaanden geregeld.  Bij Brand New Day kan ook het partner- en wezenpensioen boven deze grens worden verzekerd. Zo zijn de nabestaanden verzekerd van een goed inkomen als er iets – laten we hopen van niet – gebeurt met één van uw werknemers.

  Vinden en behouden van goed personeel

  In de huidige arbeidsmarkt wordt gevochten om goed en hoger opgeleid personeel. Arbeidsvoorwaarden spelen daarbij vaak een cruciale rol. Wist u dat werknemers pensioen zien als belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde? Een aanvulling op uw huidige pensioenregeling kan het verschil maken.

  eggs_forks_BLUE_D
  lamp1_BLUE_D

  Waarom bij Brand New Day?

  Wij bieden een flexibele oplossing voor uw werknemers. Daarbij krijgt u de service die bij u past: de beste. Dat vinden we heel normaal. Bij ons bepaalt u zelf uw budget, tegen lage kosten en een hoge service. En, niet onbelangrijk, waarbij uw werknemers ook zelf iets te kiezen hebben!

  Maak zelf een berekening

  Pensioen hoeft niet duur te zijn. Zeker niet op de manier hoe wij het aanpakken. Nieuwsgierig? Klik dan op de grote roze knop hieronder.