Aanvullend bedrijfspensioen

voor werknemers in de horeca en catering

Duur hè, dat pensioenfonds! Wij vinden dat het anders kan. Bij ons bepaal jij zelf het budget voor werknemers die meer dan € 38.644 verdienen. Flexibel, vrijwillig en volledig online.

Aanvullend bedrijfspensioen. Wat is dat eigenlijk?

Pensioenfonds Horeca & Catering hanteert een maximum salaris, waardoor werknemers met een hoger salaris te weinig pensioen opbouwen voor later. Ons aanvullend bedrijfspensioen zorgt ervoor dat het pensioengat wordt opgevuld. Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

  Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement

  Geen gezeur met dekkingsgraad, iedereen een eigen potje

  Dekkingsgraad, u heeft er vast van gehoord. Als de dekkingsgraad te laag is, heeft een pensioenfonds te weinig geld in kas. Gevolg is dat de premies omhoog gaan of dat de uitkeringen worden gekort. Bij Brand New Day doen we het anders: werknemers krijgen hun eigen persoonlijke pensioenpotje. Het geld in deze pensioenpot is van de werknemer zelf, en van niemand anders!

  piggybank_BLUE_D
  heart_BLUE_D

  Goede dekking voor de nabestaanden

  Bij veel pensioenfondsen is boven de salarisgrens geen voorziening voor de nabestaanden geregeld.  Bij Brand New Day kan ook het partner- en wezenpensioen boven deze grens worden verzekerd. Zo zijn de nabestaanden verzekerd van een goed inkomen als er iets – laten we hopen van niet – gebeurt met één van uw werknemers.

  Vinden en behouden van goed personeel

  In de huidige arbeidsmarkt wordt gevochten om goed en hoger opgeleid personeel. Arbeidsvoorwaarden spelen daarbij vaak een cruciale rol. Wist u dat werknemers pensioen zien als belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde? Een aanvulling op uw huidige pensioenregeling kan het verschil maken.

  eggs_forks_BLUE_D
  lamp1_BLUE_D

  Waarom bij Brand New Day?

  Wij bieden een flexibele oplossing voor uw werknemers. Daarbij krijgt u de service die bij u past: de beste. Dat vinden we heel normaal. Bij ons bepaalt u zelf uw budget, tegen lage kosten en een hoge service. En, niet onbelangrijk, waarbij uw werknemers ook zelf iets te kiezen hebben!

  Maak zelf een berekening

  Pensioen hoeft niet duur te zijn. Zeker niet op de manier hoe wij het aanpakken. Nieuwsgierig? Klik dan op de grote roze knop hieronder.