Online pensioenbank

Brand New Day is sinds 2017 een bank. Betalen en kredieten laten we aan ons voorbij gaan… daar zijn andere banken goed in. Als jongste Nederlandse bank richten wij ons volledig op pensioen.

Pensioenbank? Lekker saai!

Nee, pensioen is niet disco nee.  En ‘pensioenbank’ is lekker duidelijk, dan weet u waarvoor u bij ons moet zijn en waarvoor niet. Betalen, kredieten en hypotheken gaan wij dus niet aanbieden. Wij geloven in focus, want alleen dan kunt u excelleren. En wij focussen ons op pensioen.

gift_balloons_YELLOW

Waarom een bank?

Omdat alleen banken spaarproducten mogen aanbieden. En als u alles op het gebied van pensioen wilt aanbieden, hoort sparen daar – naast beleggen – gewoon bij. Denk hierbij niet allereerst aan de opbouwfase, maar aan de uitkerende fase. Die is vrijwel altijd op basis van sparen. Maar sparen tijdens de opbouwfase kan natuurlijk ook. Veel klanten die vlak voor hun pensioen zitten, willen switchen naar zo’n spaarvariant. Als bank kunnen wij dit aanbieden!

Wat gaan jullie doen nu jullie bank zijn?

De komende tijd gaan we heel wat nieuwe producten en productverbeteringen aanbieden. We bieden nog niet alles van onderstaande punten aan. Zodra wij een nieuw product aanbieden of een verbetering doorvoeren, houden wij onze klanten hiervan op de hoogte.

  • Dagelijks actuele koersen & switchen
  • Even ‘cash gaan’ op uw rekening
  • Een eigen IBAN
  • Een aantal nieuwe producten
heart_YELLOW
hammer_YELLOW

Bankieren is duur. Gaan mijn kosten omhoog?

Nee, natuurlijk niet! Eerder omlaag… Wij blijven gewoon Brand New Day zoals u ons kent. Onze filosofie verandert niet. We gaan nu niet ineens bonussen uitkeren of zo. Een aantal klanten vroegen hier de afgelopen dagen naar. Die vraag verbaasde ons. Brand New Day’ers werken hier omdat ze passie hebben voor wat ze doen en het leuk hebben. Niet omdat ze een bonus krijgen.

Onze rente is variabel. Dit betekent dat de rente afhankelijk is van de kapitaalmarkt, deze kan dus veranderen. Onze meest actuele rente vindt u altijd op onze website.

hearts_YELLOW

Ja, Brand New Day heeft Allianz Nederland Asset Management (ANAM) overgenomen. Dat zijn de bancaire activiteiten van Allianz in Nederland. De Nederlandsche Bank heeft Brand New Day een Verklaring van geen bezwaar (Vvgb) gegeven voor de overname van ANAM. ANAM is nu Brand New Day Bank geworden, dus door de overname zijn wij bank geworden. ANAM heeft zo’n 40.000 klanten, Brand New Day 160.000. In totaal zijn wij nu dus 200.000 klanten van dienst.

Het persbericht

In het persbericht kunt u meer nalezen over de overname van ANAM en Brand New Day Bank.