De Brand New Day
overstapweken 

Hebt u klanten met een lijfrentepolis of beleggingsrekening? Hoe meer kosten zij betalen, hoe minder rendement er overblijft. Vinden we zonde, en daarom stapt uw klant tot en met 31 oktober gratis over naar Brand New Day.

Hoe werkt dat?

U vraagt een rekening voor uw klant aan, geeft aan dat hij of zij overstapt en stuurt ons het ingevulde overstapformulier toe. Bovendien vragen we altijd een bankafschrift op van niet ouder dan 3 maanden van uw klant op. De rest regelen wij voor u: wij handelen dus alles af met de huidige partij en zorgen ervoor dat het geld zo snel mogelijk bij Brand New Day staat.

Nog geen samenwerking met Brand New Day? Dat is zo gepiept.

piggybank_PURPLE

Geen overstapkosten

Normaal zou uw klant ons €99 betalen voor die overstapservice. Maar maakt u tussen 1 en 31 oktober 2021 een overstap aan in de adviseurstool? Dan betaalt uw klant ons niets. Dat is natuurlijk mooi, maar nog belangrijker is dat hij of zij dankzij onze lage kosten waarschijnlijk ook een stuk meer rendement overhoudt.

Waarom zou uw klant moeten overstappen?

Allereerst vanwege de kosten. Die zijn bij Brand New Day namelijk ongekend laag. Dat ziet u dan ook terug in onze rendementen want die zijn dan weer ongekend hoog. Ook in vergelijking met concullega. We zijn een prijsvechter dus, maar wél een prijsvechter met ongekende service. Voor uw klanten, maar ook voor u als adviseur. We nemen u namelijk graag een hoop werk uit handen.

eggs_forks_PURPLE

Onze producten

Uw klant kan bij ons sparen of beleggen voor later. Met een vrije beleggingsrekening, maar ook met een lijfrenterekening op basis van sparen of beleggen. En is uw klant aan pensioen toe? Dan kan hij of zij het opgebouwde geld ook weer bij ons laten uitkeren met een lijfrente-uitkering. Tijdens onze overstapweken stapt uw klant gratis over met de volgende producten:

  • Een pensioenrekening-beleggen
  • Een pensioenrekening-sparen
  • Een vrije beleggingsrekening
hearts_PURPLE

Nog geen samenwerking met Brand New Day?

Met de keuze voor Brand New Day bespaart u uw klanten een hoop geld. Bovendien is samenwerken met ons hartstikke leuk (zeggen we zelf, maar dat vinden reeds samenwerkende adviseurs ook). Onze adviseursservice is namelijk snel en daadkrachtig, heeft verstand van zaken en we maken graag tijd voor u.

Via onze online adviseursportal bekijkt u bovendien op ieder moment hoe het er met de rekeningen van uw klanten voorstaat en voert u wijzigingen in. Komt u er een keer niet uit? Dan helpen we u graag.

Samenwerken met Brand New Day? Dat is zo geregeld.