We hebben een naam hoog te houden

Al zo’n 4.000 bedrijven hebben in relatief korte tijd hun pensioenregeling bij Brand New Day ondergebracht. We hebben dus een naam hoog te houden.

Waarom zou u ons adviseren?

Of met ons samenwerken? We groeien razendsnel, zowel in klanten als adviseurs waar we mee samenwerken. Dat gaat inderdaad hand in hand. Wat waarderen adviseurs in onze samenwerking?

  • Geen papieren rompslomp. Alles online, mutaties worden direct verwerkt
  • Binnen een dag antwoord op uw e-mail
  • Geen keuzemenuutjes maar direct een medewerker aan de lijn
  • Een uitgekiende beleggingsstrategie die rendabele vruchten afwerpt
  • En een begrijpelijk en doordacht collectief pensioen met veel keuzevrijheid
hammer_PURPLE

Online inzicht en wijzigen

Klanten houden niet van teveel administratie. Of van fouten. Met de werkgeversportal van Brand New Day heeft u de gegevens van uw klanten altijd bij de hand. En kunt u op elk moment van de dag informatie inzien en wijzigen doorgeven.

Maak zelf een pensioenofferte

Wil jouw klant een aanbieding voor een pensioen? Dan kan je natuurlijk contact opnemen met jouw accountmanager. Wil je liever zelf een offerte maken? Geen probleem. Via de adviseursportal maak je gemakkelijk een offerte op maat. Maak er zoveel je wilt, daar ben je vrij in.

hearts_PURPLE

Calvinistisch in kosten
Bourgondisch in service  

Dat zijn we in een notendop. Een pensioenbank van deze tijd. Dus én een prijsvechter én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. En dan komen de klanten en de winst vanzelf. Want we zijn geen charitatieve instelling. Ook wij willen winst maken. Maar wel winst uit eerlijke handel. Net zoals de bakker op de hoek.