En het advies is… Brand New Day PPI

Samen zorgen voor tevreden klanten. Jullie het advies, wij het product. Lijkt u dit wat? Onze klanten hebben belang bij goed advies over een bedrijfspensioen. Daarom werken we graag samen met u als pensioenadviseur.

Waarom zou u met ons samenwerken?

Omdat wij net als u hard rennen voor onze klanten. Wat kunnen u en uw klant van onze PPI verwachten? Ten eerste regelen wij alles online. Geen papieren rompslomp. Mailtjes beantwoorden wij binnen één dag. Liever bellen? Geen vervelend keuzemenu maar direct een werknemer aan de lijn. Uiteraard bieden wij een uitgekiende beleggingsstrategie met sterke resultaten. Lijkt u dit wat?

stairs_PURPLE

Calvinistisch in kosten
Bourgondisch in service  

Een eigentijdse premiepensioeninstelling. Dat zijn we in een notendop. Dus én een prijsvechter én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. En blijkbaar werkt dit. Klanten beoordelen onze dienstverlening met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,3.

Tevreden klanten en ook zeer tevreden adviseurs. Nieuwsgierig wat adviseurs van ons vinden?

Maak zelf een pensioenofferte

Wilt u uw klant een aanbieding doen voor pensioen? Dan kan u natuurlijk contact opnemen met uw accountmanager. Wilt u liever zelf een offerte maken voor een bedrijfspensioen? Geen probleem. Via de adviseursportal maakt u gemakkelijk een offerte op maat. Maak er zoveel als u wilt, daar bent u vrij in. Nog geen toegang tot de adviseursportal? Vul de samenwerkingsovereenkomst in of bel 020-75 85 370.

hearts_PURPLE
hammer_PURPLE

Online inzicht en wijzigen

Klanten houden niet van teveel administratie. Of van fouten. Met de werkgeversportal van Brand New Day heeft u de gegevens van uw klanten altijd bij de hand. En kunt u op elk moment van de dag informatie inzien en wijzigen doorgeven.

In een notendop

We groeien razendsnel, zowel in klanten als in het aantal adviseurs waar we mee samenwerken. Dat gaat hand in hand. Vele adviseurs hebben de handen al ineen geslagen met Brand New Day. Lijkt u dit ook wat? Klik dan hieronder!